reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny umieram [emoji20] tak mnie nawala jajnik ze już nie wiem co mam robić. Wzięłam nospe... jak mi nie przejdzie to chyba pojadę do szpitala tylko tam mnie pewnie zostawia [emoji58]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny umieram [emoji20] tak mnie nawala jajnik ze już nie wiem co mam robić. Wzięłam nospe... jak mi nie przejdzie to chyba pojadę do szpitala tylko tam mnie pewnie zostawia [emoji58]

Kurcze tylko czemu akurat po wizycie? Bolał Cię wcześniej? A nie możesz napisać do lekarza, zapytac? On zna sytuację, będzie wiedział

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Może lekarz za bardzo sonda podjechał. Weź nospe ciepły termofor na brzuch i polez z godzinę

" kto nie walczy ten nie niańczy "

No właśnie nie wiem... już mnie tak rozbolało po wizycie, ale był delikatny właśnie i nie wjeżdżał mi głęboko. No masakra jakaś. Reqiem napisze mu smsa, chyba odpisze o tej godz.

No właśnie nie wiem... już mnie tak rozbolało po wizycie, ale był delikatny właśnie i nie wjeżdżał mi głęboko. No masakra jakaś. Reqiem napisze mu smsa, chyba odpisze o tej godz.

Pisz pisz z myślę że odpisze.

Ja tez tak mam po wizytach mimo ze jest delikatny i tak zawsze czuje później jajniki. A w ciąży może bardziej to czuć nie wiem. Jedynie teraz po iui nagniatal pecherzyk to czułam to później bardzo ból był nie do zniesienia wzięłam nospe i około dwie godziny później w miarę chodziłam wyprostowana ale przy siadaniu dalej się czułam jakbym miała kija w tyłku

Mnie tez raz po IUI bolał jajników i podbrzusze tak mega przez parę godzin, Ale lekarz był jakiś nie mój i był wyjątkowo niedelikatny. Brrr

Mnie tez raz po IUI bolał jajników i podbrzusze tak mega przez parę godzin, Ale lekarz był jakiś nie mój i był wyjątkowo niedelikatny. Brrr

No ja też na długo zapamiętam ta iui była conajmiej " dziwna"

Napisałam, na razie cisza [emoji17]no szlag by to... nigdy w życiu mnie tak jeszcze jaja nie bolały

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No ja też na długo zapamiętam ta iui była conajmiej " dziwna"

Moją też można zaliczyć do "niezwykłych",dawno się tyle nie nasmialam jak z moim lekarzem. Ale co do tego bólu to racja,ja do tej pory mam bolesne podbrzusze i wygladam na jakiś trzeci miesiąc co najmniej:-) Tez jesteś taka wzdeta?

Do góry