reklama
reqiem
Fanka BB :)
Kurcze tylko czemu akurat po wizycie? Bolał Cię wcześniej? A nie możesz napisać do lekarza, zapytac? On zna sytuację, będzie wiedziałDziewczyny umieram [emoji20] tak mnie nawala jajnik ze już nie wiem co mam robić. Wzięłam nospe... jak mi nie przejdzie to chyba pojadę do szpitala tylko tam mnie pewnie zostawia [emoji58]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reqiem
Pisz pisz z myślę że odpisze.No właśnie nie wiem... już mnie tak rozbolało po wizycie, ale był delikatny właśnie i nie wjeżdżał mi głęboko. No masakra jakaś. Reqiem napisze mu smsa, chyba odpisze o tej godz.
jadzia715
Ja tez tak mam po wizytach mimo ze jest delikatny i tak zawsze czuje później jajniki. A w ciąży może bardziej to czuć nie wiem. Jedynie teraz po iui nagniatal pecherzyk to czułam to później bardzo ból był nie do zniesienia wzięłam nospe i około dwie godziny później w miarę chodziłam wyprostowana ale przy siadaniu dalej się czułam jakbym miała kija w tyłkuNo właśnie nie wiem... już mnie tak rozbolało po wizycie, ale był delikatny właśnie i nie wjeżdżał mi głęboko. No masakra jakaś. Reqiem napisze mu smsa, chyba odpisze o tej godz.
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
No ja też na długo zapamiętam ta iui była conajmiej " dziwna"Mnie tez raz po IUI bolał jajników i podbrzusze tak mega przez parę godzin, Ale lekarz był jakiś nie mój i był wyjątkowo niedelikatny. Brrr
reklama
Moją też można zaliczyć do "niezwykłych",dawno się tyle nie nasmialam jak z moim lekarzem. Ale co do tego bólu to racja,ja do tej pory mam bolesne podbrzusze i wygladam na jakiś trzeci miesiąc co najmniej:-) Tez jesteś taka wzdeta?No ja też na długo zapamiętam ta iui była conajmiej " dziwna"
Podziel się: