reklama
sylha
mama bliźniakowa
Ala- jakbym siebie widziała- ja miałam taki okres w zeszłym roku, znajomi paru się samych odsunęło, bo uznali, że z nami bezdzietnymi nie ma nic ciekawego do roboty- ale ich akurat w dooopie mam, od paru znajomych sami się cofnęliśmy, bo też tylko jedno w głowie było:dziecko.....mi samej duuuużżżo pomogło, że się zwolniłam z pracy- miałam echhh....okropnego szefa- też go mam w poważaniu!!!!Zaczęłam widzieć rzeczy ludzi inaczej i pomału widzę, że zaczyna mi humor wracać i chęć do życia. Fakt jestem dalej bez środków do życia, ale M nawet dobrze zarabia, poza tym jakoś mam przekonanie, że i na to się rozwiązanie znajdzie!!!Teraz też taki okres zimowy, którki dzień, mało słońca, ale wiosna za rogiem czeka więc i życie zaczyna rozkwitać i przyjdzie czas, że też to zauważysz- ale to pamiętaj o mnie w tedy!!!!
sylha
mama bliźniakowa
Taaa, spoko- tylko cholewcia, żadnego dochodu z tego nie mam!!!!!!!
lilonka
Smerfikowa mama
Sylha - ale jeszcze kilka dni, a spełnią się Twoje (a właściwie Wasze) marzeniaa to najważniejsze, reszta jakoś się zawsze do kupy złoży
A mnie wzięło na wspominki młodości... więc i z Wami się podzielę Majka Jeżowska - Najpiękniejsza w klasie - YouTube
A mnie wzięło na wspominki młodości... więc i z Wami się podzielę Majka Jeżowska - Najpiękniejsza w klasie - YouTube
Lotinda
Fanka BB :)
hej dziewczyny ja tylko tak z "biegu"
Sylha sorry ale nie mam czasu doczytać ile masz zarodków? kiedy transfer? ja tylko tak na chwile bo jutro wyjeżdżam, jak wrócę to wszystko doczytam, jutro rano jeszcze wpadnę na chwilę i chciałabym wiedzieć na jakim etapie jesteś
tak w skrócie: ja mam zapalenie pęcherza, (bakterioze?), całe szczęście nie mam grzybicy co mi się często zdarza niestety ale jakieś zakażenie bakteriami ;/ jak wrócę z UK to muszę znów iść na badania z kanału szyjki i tam takie inne z krwi czyli chlamydie itd.
Gin jest załamana, że się nie udało, następny transfer z gonadotropinami bo niestety nie mam naturalnych cykli.
Pozdrawiam, tak jak mówię doczytam wszystko jak wrócę teraz na prawdę nie mam czasu...
Sylha sorry ale nie mam czasu doczytać ile masz zarodków? kiedy transfer? ja tylko tak na chwile bo jutro wyjeżdżam, jak wrócę to wszystko doczytam, jutro rano jeszcze wpadnę na chwilę i chciałabym wiedzieć na jakim etapie jesteś
tak w skrócie: ja mam zapalenie pęcherza, (bakterioze?), całe szczęście nie mam grzybicy co mi się często zdarza niestety ale jakieś zakażenie bakteriami ;/ jak wrócę z UK to muszę znów iść na badania z kanału szyjki i tam takie inne z krwi czyli chlamydie itd.
Gin jest załamana, że się nie udało, następny transfer z gonadotropinami bo niestety nie mam naturalnych cykli.
Pozdrawiam, tak jak mówię doczytam wszystko jak wrócę teraz na prawdę nie mam czasu...
sylha
mama bliźniakowa
Lotinda- od wczoraj jestem z 2 bąbelkami w domu!!!!
Wracaj szybko do nas i szczęśliwej podróży
Wracaj szybko do nas i szczęśliwej podróży
sylha
mama bliźniakowa
Pszczółka maja sobie lata - YouTube przy tym goście już na bani chcieli salę weselną roznieść
Malwisia
Dziewczyny a myślicie,że medycyna naturalna może pomóc nam w rozwiązaniu problemu niepłodności? Ja z mężem jakiś czas piłam ziółka ojca klinuszko i księdza skargi.Łykam zapisane przez energoterapeute tabletki. A teraz powiedział nam że mamy przyjechać do niego w kwietniu jak będę miała owulacje i zrobi nam zabieg po którym w ciągu 3 godzin będziemy mogli się kochać i powinno się udać. Twierdzi że wielu parom w ten sposób pomógł.Ten pan każe uprawiać sex dla przyjemności a nie dla kopulacji. Każe czerpać z tego przyjemność a nie myśleć o tym że akurat jest owulacja i musimy to zrobić, bo może akurat się uda. Tylko on nie potrafi zrozumiec że to nie jest takie proste. Ja wstyd się przyznać ale od dawna potczas stosunku myślę o dziecku a nie o tym żeby było mi dobrze. Często ludzie mówią że to blokada psychiczna jest przeszkoda. Że jak ktoś za dużo myśli i za bardzo pragnie to dlatego się nie udaje.Kobietki prosze wypowiedzcie się na ten temat.
sylha
mama bliźniakowa
No właśnie Malwisia- jak tu nie myśleć o dziecku kiedy się go bardzo pragnie?!?!? Ja dłuuugo nie czerpałam przyjemności z sexu, dopiero teraz przed inv jak już było wszytko do tego przygotowane to jakoś byłam wyluzowana....a teraz to nawet ochoty nie mam
reklama
Malwisia
Sylha a co myślisz na temat medycyny maturalnej? Ziółka mogą nam pomóc?
Podziel się: