sylha
mama bliźniakowa
Ala- tulę Cię mocno..no niestety IUI to max 15% szans na powodzenie, ale zawsze musisz wiedzieć, że warto próbować!!!!!!!Zobacz u mnie niby wszystko super idealnie, zarodeczki też najwyższej klasy, podali mi je wprost do macicy- a i tak nie mam100% szans na sukces!!!!Również teraz muszę czekać, ale i tak nieżałuję, że spróbowałam, bo wiem, że robię wszystko żeby spełnić nasze największe marzenie!!!!!!Wiem teraz Ci ciężko, poddajesz się- ja też miałam takie chwile nie raz, ale kiedyś w końcu się uda i w to musisz wierzyć!!!!!!
Gizas- ja jestem ciekawa Twojej Gamety, jak M będzie miał okazję to na peno jeszcze kolegi się podpyta odnośnie ich leczenia, na razie wiem tylko tyle, że on to przypadek beznadziejny, jego żona nie wiem. Wiesz jak to 2 facetów rozmawia na te tematy i jeszcze w koło się kręci banda innych facetów....
Gizas- ja jestem ciekawa Twojej Gamety, jak M będzie miał okazję to na peno jeszcze kolegi się podpyta odnośnie ich leczenia, na razie wiem tylko tyle, że on to przypadek beznadziejny, jego żona nie wiem. Wiesz jak to 2 facetów rozmawia na te tematy i jeszcze w koło się kręci banda innych facetów....