reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witajcie dziewczyny, czytam już długo forum ale nie odważyłam się napisać :)
Moja historia to 1,5 roku małżeństwa i zero potomstwa ;( Od ponad pół roku chodzę do Invimed w Warszawie.
Jestem po jednej nie udanej inseminacji.
Jutro badam hormony i może w sobotę lub w poniedziałek kolejna.
Mam momenty zwątpienia i momenty wiary w cud :)

reklama
Moja historia to 1,5 roku małżeństwa i zero potomstwa ;( Od ponad pół roku chodzę do Invimed w Warszawie.
Czesc! [emoji4]
A jakies problemy wykryte? Słabe nasienie czy problemy z owu?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Wegetuje tak na prawdę i nie wiem Na co czekać ... czy na okres, czy na przyrost bety. Zastanawia mnie przyczyna dlaczego już drugi raz się już tak dzieje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak się okaże że nie wyszło to może warto zbadać genetyka albo/i immunologie?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Idę na betę jutro, a i tak w poniedziałek będą wyniki wiec do tego czasu może się wszystko wydarzyć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sosenka, szkoda, że nie poszłaś dzisiaj, bo przyrost najlepiej badać po 48 h. A wynik miałabyś jutro.
Ja wierzę, że beta jeszcze mogła ruszyć. :)
Głowa do góry! "Nigdy się nie poddawaj..."

Hej! Dobrze, że dołączyłaś, zawsze raźniej :) co u Was jest problemem? Miałaś stymulację czy na cyklu naturalnym?
Zastrzyk "na pęknięcie"?
Suplementy?
Domowe sposoby?
Jakie Endo przy IUI? Pęcherzyki pęknięte?
Opowiadaj, na pewno coś doradzimy i podzielimy się wiedzą :)

No dziewczynki o 18.50 mam wizytę o 18zrobie sobie zastrzyk. Wy pilnowalyscie godzin robienia zastrzykow czy robilyscie czasem wcześniej czasem później??( lekarz mi powiedział że 4 godziny w ta lub w ta nie robią wielkiej różnicy)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

No dziewczynki o 18.50 mam wizytę o 18zrobie sobie zastrzyk. Wy pilnowalyscie godzin robienia zastrzykow czy robilyscie czasem wcześniej czasem później??( lekarz mi powiedział że 4 godziny w ta lub w ta nie robią wielkiej różnicy)

Ja pilnowałam i raz nawet wyszło mi o 2 w nocy to budzik nastawiłam :)
U mnie gin kazał mi się zarejestrować na IUI i odliczyć od tej godziny 36 godzin i wtedy podać zastrzyk.
I tylko teraz przy ostatniej IUI miałam 30 minut spóźnienia, bo wracałam z kliniki a nie mialam przy sobie ovitrellu.

reklama
Aha no to znów potwierdza się teza że co lekarz to opinia bo chciałabym zrobić przed wizytą i zobaczyć jak rosną jajeczka no ale to nic zrobię tak jak mam zrobić o 21 chociaż ostatnio zrobiłam o 8.Rano bo miałam wyjazd i ciekawa jestem jak się jajeczka zachowują

Do góry