reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
1518684014-b5957532af0ccf1a-aaaaaa.png

Podobno ten jest najlepszy ze wszystkich

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Coś mi się powaliło i nie dostaje powiadomień że nowe posty, chociaż zaznaczone w ustawieniach wszystko jest ok. Miałyście tak kiedys?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Coś mi się powaliło i nie dostaje powiadomień że nowe posty, chociaż zaznaczone w ustawieniach wszystko jest ok. Miałyście tak kiedys?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już mam tak od miesiąca napisałam do moderatorki czego tak jest też mam wszystko zaznaczone

U mnie problem z pisaniem, tylko nie wiem czy to wina telefonu czy telefonu i forum bo tylko tu mam problem z autouzupełnianiem i ogólnie z napisaniem czegokolwiek.

Ja też miałam problem w ogóle aplikacja mi się gryzla z telefonem i co chwilę od zainstalowania mnie wywalalo z Internetu nie ważne czy byłam.ma forum czy nie po dei instalacji forum wszystko wróciło do normy coś mi się wydaje że aplikacja coś nie hula coś jest z nią nie tak

Moderatorka napisała że to jest aplikacja zewnętrzna jeśli ktoś korzysta z niej na telefonie i ona nic nie może zrobić bo ciągle ja usprawniają trzeba po prostu czekać i tyle

"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​
LUTY

16 - zuzik85 - powtórka badania beta hcg (sprawdzenie przyrostu)
18 - anula88 - beta hcg po IUI
19 - nuna85 - przewidywany termin @
20 - SOSENKA90 - beta hcg i wizyta u gina
23 - Evelevel - wizyta ciążowa

Joaszka - wyniki testu NIFTY

Marzec

02 - Evelevel - badania prenatalne maluszka
zuzik85 - wizyta u gin

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

Wegetuje tak na prawdę i nie wiem Na co czekać ... czy na okres, czy na przyrost bety. Zastanawia mnie przyczyna dlaczego już drugi raz się już tak dzieje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry