reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale ja mówię o fostimonie bo ovitrelle to.mam podać 24h przed i tak też podam ale fostimon czy mialyscie odchyly w godzinach

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Hej! Dobrze, że dołączyłaś, zawsze raźniej :) co u Was jest problemem? Miałaś stymulację czy na cyklu naturalnym?
Zastrzyk "na pęknięcie"?
Suplementy?
Domowe sposoby?
Jakie Endo przy IUI? Pęcherzyki pęknięte?
Opowiadaj, na pewno coś doradzimy i podzielimy się wiedzą :)

Piłam niepokalanka, trochę pomógł w uregulowaniu cyklu :)
Mąż łyka makę i nasienie się poprawiło :). Poza tym odstawiliśmy używki i staramy się zdrowo jeść :)
Inseminacja była na cyklu naturalnym; jedynie dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.
W sumie nie wiem czy pęcherzyk był pęknięty :/. Inseminacja była w poniedziałek ale badań żadnych tego dnia nie miałam.
Wydaje mi się ze owulacje miałam w niedziele; tak wychodzi mi z wyliczeń.

Piłam niepokalanka, trochę pomógł w uregulowaniu cyklu :)
Mąż łyka makę i nasienie się poprawiło :). Poza tym odstawiliśmy używki i staramy się zdrowo jeść :)
Inseminacja była na cyklu naturalnym; jedynie dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka.
W sumie nie wiem czy pęcherzyk był pęknięty :/. Inseminacja była w poniedziałek ale badań żadnych tego dnia nie miałam.
Wydaje mi się ze owulacje miałam w niedziele; tak wychodzi mi z wyliczeń.
To nie miałaś USG przed inseminacją, że mówisz, że nie wiesz czy był pęknięty?

Marzena witaj! Kazda chyba tutaj z nas ma chwile zwatpienia ale zobacz juz jest kilka ciaz i dzieci na tym watku:))
Sosenka tetaz pozostalo tylko czekac juz nic nie zrobisz. Trzymaj sie i dawaj znac

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

No dziewczynki o 18.50 mam wizytę o 18zrobie sobie zastrzyk. Wy pilnowalyscie godzin robienia zastrzykow czy robilyscie czasem wcześniej czasem później??( lekarz mi powiedział że 4 godziny w ta lub w ta nie robią wielkiej różnicy)

Ja przed punkcja musiałam wziąć zastrzyk punktualnie minuty nie mogłam się spóźnić.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale ja mówię o fostimonie bo ovitrelle to.mam podać 24h przed i tak też podam ale fostimon czy mialyscie odchyly w godzinach

Fostimon masz na stymulację? Ja musiałam brać o tej samej porze. Pół godziny spóźnienia to mogli być ale że aż 4 w ta czy ta? Troszkę dziwne

reklama
Fostimon masz na stymulację? Ja musiałam brać o tej samej porze. Pół godziny spóźnienia to mogli być ale że aż 4 w ta czy ta? Troszkę dziwne

No tak.mi.mowil ostatni wzięłam wczoraj o 8 rano więc godzina do tyłu a teraz zrobiłam przed wyjściem to nic zobaczymy co tam w pecherzykach piszczy

Do góry