reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny ratujcie. U mnie torbieli nie ma. Ale morfologia mojego męża wyszła dziś 0 % prawidłowych. :(
Lekarz nic nie zalecił? Bierze jakieś wspomagacze? Android, korzeń maca. Witaminę c i koenzym q10 tak słyszałam. Wczesniej jakie wyniki były? Nie jest po antybiotyku albo chorobie?

Dziewczyny ratujcie. U mnie torbieli nie ma. Ale morfologia mojego męża wyszła dziś 0 % prawidłowych. :(
Mój mąż też za pierwszym razem miał 0% prawidłowych, dodatkowo podwyższone leukocyty co wskazywało na jakiś stan zapalny. Emek dostał całą torbę witamin i po jakimś czasie podskoczyło do 2% i tak w sumie zostało już, ale przy jego liczebności to te 2% to dużo wariatów ;) Także leć do apteki, bo można to śmiało podciągnąć :)

Mój brał ostatnio furagine i się trochę martwię o stan żołnierzy podobno furagina zabija plemniki co prawda wziął raptem 4 tabletki no ale mimo wszystko

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Zuzik ogromne gratulacje bardzo się cieszę kochana że się udało mocno trzymałam za Ciebie kciuki cały czas beta wysoka ile dni po iui jesteś? Na jakim pęcherzyku miałaś robione jakiej wielkości? Ile "slomek" nasienia miałaś podane? W którym dniu cyklu? Sorki że tak pytam ale gdzieś czytałam że to Twoje drugie podejście a że ja też będę drugi raz podchodzić to pytam z ciekawości [emoji8]

Sosenka miałaś rację udało się intuicja Cie nie zawiodła chciałabym żeby Ci ta beta urosła a nie spadła ☹ ale chyba tyle dni po iui powinna być wyższa do reszty nie wiem ale tak mi się wydaje [emoji17]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jak tam laseczki walentynki ? Mnie mąż pierwszy raz od 5 lat zabrał do exsulive restauracji. Wiecie, porcyjki mini a ceny maxi [emoji23][emoji23] ale miło tak, raz na pare lat poczuć się jak vip [emoji16][emoji16]

Do góry