reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Super! Gratulacje [emoji5] [emoji110]Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
No kochana !!! Najlepsze walentynki życia super !! ❤ teraz kciuki za przyrost ❤Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
reqiem
Lekarz nic nie zalecił? Bierze jakieś wspomagacze? Android, korzeń maca. Witaminę c i koenzym q10 tak słyszałam. Wczesniej jakie wyniki były? Nie jest po antybiotyku albo chorobie?Dziewczyny ratujcie. U mnie torbieli nie ma. Ale morfologia mojego męża wyszła dziś 0 % prawidłowych.
Candygirl600
Mój mąż też za pierwszym razem miał 0% prawidłowych, dodatkowo podwyższone leukocyty co wskazywało na jakiś stan zapalny. Emek dostał całą torbę witamin i po jakimś czasie podskoczyło do 2% i tak w sumie zostało już, ale przy jego liczebności to te 2% to dużo wariatów Także leć do apteki, bo można to śmiało podciągnąćDziewczyny ratujcie. U mnie torbieli nie ma. Ale morfologia mojego męża wyszła dziś 0 % prawidłowych.
jadzia715
Zuzik ogromne gratulacje bardzo się cieszę kochana że się udało mocno trzymałam za Ciebie kciuki cały czas beta wysoka ile dni po iui jesteś? Na jakim pęcherzyku miałaś robione jakiej wielkości? Ile "slomek" nasienia miałaś podane? W którym dniu cyklu? Sorki że tak pytam ale gdzieś czytałam że to Twoje drugie podejście a że ja też będę drugi raz podchodzić to pytam z ciekawości [emoji8]
Sosenka miałaś rację udało się intuicja Cie nie zawiodła chciałabym żeby Ci ta beta urosła a nie spadła ☹ ale chyba tyle dni po iui powinna być wyższa do reszty nie wiem ale tak mi się wydaje [emoji17]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Sosenka miałaś rację udało się intuicja Cie nie zawiodła chciałabym żeby Ci ta beta urosła a nie spadła ☹ ale chyba tyle dni po iui powinna być wyższa do reszty nie wiem ale tak mi się wydaje [emoji17]
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
Podziel się: