zuzik85
Fanka BB :)
Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
Beta 533 <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
Bosssko !Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
Piękna ! Cudne wieści, gratki :*Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3
Od wczoraj piersi są jakby wrażliwsze. Poza tym nic nie czuję.Zuzik a coś czujesz ?objawy coś tego są?
Ale się cieszę [emoji847]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Oooo w piątek ja też robię [emoji6] idziemy na dużą imprezkę i chce to sprawdzić ... będzie 12 dpo więc myślę że już coś będzie [emoji6]Od wczoraj piersi są jakby wrażliwsze. Poza tym nic nie czuję.
Przed pierwszą udaną IUI miałam dużo mlecznego rzadkiego śluzu, teraz nie mam go wcale...
W piątek powtórka
Tylko, że ja sobie serio nic nie wmawialam i czekałam na ten @ z myślą że przyjdzie, a później te mdłości otrzymujące się dwa dni praktycznie non stop i tknęły we mnie jakaś nadzieję. Ale trudno, uda się innym razem [emoji4][emoji4]A może za wysoki test. ...psychika tez lubi platać figle wiem po sobie spodziewajcie się mojego narzekania tydzień po inseminacji [emoji23] tez będą mdłości bóle wszystkiego i to straszliwe czekanie [emoji23] aczkolwiek trzymam za Ciebie kciuki :-*
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Super! Gratulacje!!!Uszczypnijcie mnie!!!!!
Beta 533 <3