reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sosenka kciuki !

Zuzik teścik?

Ja to Już mam dzis więcej wątpliwości niż nadzieji ... [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
@sosenka a sikanca robiłaś?

Anulka jak sie czujesz?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlanie sikalam... wczoraj tez i sorry ale już ***** nie mam sily... dziś pre test, nawet nie próbuje dopatrzeć się drugiej kreski bo jej po prostu tam nie ma!!! Idę się myć i jadę na ta pieprzona betę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sosenka kciuki !

Zuzik teścik?

Ja to Już mam dzis więcej wątpliwości niż nadzieji ... [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
A siknęłam... no jest druga :)

Na zwątpienie przyjdzie czas. Teraz nie trać wiary :*

Wlanie sikalam... wczoraj tez i sorry ale już ***** nie mam sily... dziś pre test, nawet nie próbuje dopatrzeć się drugiej kreski bo jej po prostu tam nie ma!!! Idę się myć i jadę na ta pieprzona betę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jedz kochana jedz, a nie ma szans żebyś pojechała gdzieś dalej do innego labo żeby wyniki były już dzisiaj?

Jedz kochana jedz, a nie ma szans żebyś pojechała gdzieś dalej do innego labo żeby wyniki były już dzisiaj?

Dziś niebardzo, najbliżej kato a o 10 jadę do tego Sopotu ...

Zuzik dobrze ze u Ciebie chociaż rośnie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś niebardzo, najbliżej kato a o 10 jadę do tego Sopotu ...

Zuzik dobrze ze u Ciebie chociaż rośnie [emoji8]

Trzymam tak mocno kciuki za Ciebie, że aż mnie bolą!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam tak mocno kciuki za Ciebie, że aż mnie bolą!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Dzieki[emoji8] nie spodziewam się wyniku powyżej 10... mam nauczkę, nie będę już testować wcześniej niż powinnam

Pokaż! [emoji4]

1518503708-cd0c42c47cd2ba21-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry