reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sosenka[emoji110] [emoji110] [emoji110] zaciskam do czerwoności!!!!!!!!
I ja !

Zuzik piękny tescior [emoji7] ja już Ci gratuluję i nie ma innej opcji [emoji7]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
I ja !

Zuzik piękny tescior [emoji7] ja już Ci gratuluję i nie ma innej opcji [emoji7]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jeszcze nie mam bety, potem powtórka czy dobry przyrost, potem czy pęcherzyk w macicy, czy serduszko bedzie biło... na gratulacje przyjdzie czas.
To, że test wychodzi to jeszcze nie wszystko. Ja z tych mocno stąpających po ziemi... z takich co nie lubią zapeszać :)

Dzieki[emoji8] nie spodziewam się wyniku powyżej 10... mam nauczkę, nie będę już testować wcześniej niż powinnam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie się wydaje, że dobrze zrobiłaś, bo wiesz, że coś się zadziało. Przecież ovitrelle to nie mógł być...
Beta prawdę powie, szkoda tylko, że aż do jutra w niepewności...
Ja przy pierwszej IUI robiłam w szpitalnym labo, to za dopłatą było tego samego dnia.

Też mam 178cm i właśnie kuuupe kuuupe lat ważyłam dokładnie 55km i ani grama więcej.
Potem jak ruszyło to ruszylo samo z siebie i teraz mam tak 68kg i czuję się z tym bardzo dobrze, raz schudłam do 65kg i już było mi "za chudo"
Także doskonale Cię rozumiem.
A ile masz lat jeżeli mogę zapytać ?
Jutro masz monitoring i 9dc tak? [emoji4] może jajeczka ładnie rosna i owu przyjdzie szybciej, daj jutro znać co tam wyszło.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 29lat skończę właśnie w poniedziałek. Tak dzisiaj 9dc i zobaczymy co tam się dzieje.
Pisałam z dietetyczka moja podaż na kalorie dziennie to 2360kcal phi ja pochłaniałam nie raz i 3tys i nic.
Moja najstarsza siostrą 14lat idę mnie starsza tez za pierwszym razem pyklo z jednym i drugim synem którzy maja 21 i 18lat brat tez wpadka za pierwszym razem cora ma 15 lat i siostra 6 lat starsza w piątek urodziła ma 34lata i tez pyklo od razu i czasem tak się zastanawiam czy jakbym miała te 7 lat temu odwagę na wpadke może i bym miała chociaż jedno dziecko

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jeszcze nie mam bety, potem powtórka czy dobry przyrost, potem czy pęcherzyk w macicy, czy serduszko bedzie biło... na gratulacje przyjdzie czas.
To, że test wychodzi to jeszcze nie wszystko. Ja z tych mocno stąpających po ziemi... z takich co nie lubią zapeszać :)
A ja miko to wierzę że się udalo i ciul [emoji6]

U mnie w szpitalu tez wysyłają do Katowic no paranoja mówię Wam... byłam na becie, wyniki jutro po południu, ale ze wyjeżdżam to maja mi wysłać na maila.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie w szpitalu tez wysyłają do Katowic no paranoja mówię Wam... byłam na becie, wyniki jutro po południu, ale ze wyjeżdżam to maja mi wysłać na maila.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przynajmniej tyle. No nic kochana to jedz, odpocznij, pozdrow od nas morze i nie myśl za dużo, będzie dobrze!! Skup się na odpoczynku [emoji4] i oczywiście dawaj znać jutro jak dostaniesz wynik.

reklama
Przynajmniej tyle. No nic kochana to jedz, odpocznij, pozdrow od nas morze i nie myśl za dużo, będzie dobrze!! Skup się na odpoczynku [emoji4] i oczywiście dawaj znać jutro jak dostaniesz wynik.

Dzięki ... ciężko w sumie o tym nie myśleć ... dam znać [emoji8] trzymajcie się

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry