reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jej, jakie wy wysokie jesteście:-D
Ja mam 169 I ostatnio jakiś duży apetyt więc już 55 kg.
Jak byłam mała to nie chciałam jeść pieczarek i moja siostra zawsze mi mowila "jedz pieczarki bo nie urosniesz " i teraz myślę że musiałabym ich duuuużo pochłaniać [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak byłam mała to nie chciałam jeść pieczarek i moja siostra zawsze mi mowila "jedz pieczarki bo nie urosniesz " i teraz myślę że musiałabym ich duuuużo pochłaniać [emoji23][emoji23][emoji23]

O szpinaku na siłe to słyszałam. Ale pieczarki na wzrost. Żeby to było takie proste z dzidzią. Np. Jedz coś przez miesiąc a potem...bum I jest. Ja ostatnio byłam na diecie jedzenia I nie jedzenia. Jak dotąd nie pomogła. Miałam nie jeść oliwek. Właśnie przed telewizorem opitalam słoiczek.

O szpinaku na siłe to słyszałam. Ale pieczarki na wzrost. Żeby to było takie proste z dzidzią. Np. Jedz coś przez miesiąc a potem...bum I jest. Ja ostatnio byłam na diecie jedzenia I nie jedzenia. Jak dotąd nie pomogła.
Nie no, to się śmieje z tymi pieczarkami [emoji4] jakoś mi tak utkwiło, że kazali mi jesc bo nie urośnie a tu taka sosna.
no nie? Moja siostra nigdy nie chciała mieć dzieci, całe życie mówiła że będzie bezdzietna, a później mając 34 lata się zdecydowała i pyk drugi cykl i ciąża, a drugie dziecko 36 lat i pierwszy cykl i ciąża. A ja to zawsze marzyłam o dziecku, jeszcze nie mając męża i proszę.
Losie okrutny ty....

Nie no, to się śmieje z tymi pieczarkami [emoji4] jakoś mi tak utkwiło, że kazali mi jesc bo nie urośnie a tu taka sosna.
no nie? Moja siostra nigdy nie chciała mieć dzieci, całe życie mówiła że będzie bezdzietna, a później mając 34 lata się zdecydowała i pyk drugi cykl i ciąża, a drugie dziecko 36 lat i pierwszy cykl i ciąża. A ja to zawsze marzyłam o dziecku, jeszcze nie mając męża i proszę.
Losie okrutny ty....

Wiem :-) :)
Moja siostra już w ciąży trzecim. Czyli w sumie od 5 lat, jak nie w ciaży to z maluchem przy cycku. Rodzice tylko o wnukach gadają. A znowu w rodzinie męża, raczej mi źle życzą. Obgadują, że druga żona I bezużyteczna. Właśnie jedna z tych osób po paru miesiącach związku w ciąży. To dopiero będzie gadanie.

U mnie podobnie... mam starsza siostrę, 6 lat temu była na wakacjach i stwierdzili z jej facetem „a zróbmy sobie dziecko” no i jeb... jest Oluś. Teraz podobnie ... lipcu ma się urodzić Zuzia. Na zawołanie... tak o ....

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Wiem :-) :)
Moja siostra już w ciąży trzecim. Czyli w sumie od 5 lat, jak nie w ciaży to z maluchem przy cycku. Rodzice tylko o wnukach gadają. A znowu w rodzinie męża, raczej mi źle życzą. Obgadują, że druga żona I bezużyteczna. Właśnie jedna z tych osób po paru miesiącach związku w ciąży. To dopiero będzie gadanie.
Ja jeszcze mam brata z trójka dzieciaczków wiec spotkania rodzinne to głównie przedszkola, choroby, wymiana ciuszkami i zdjęcia zdjęcia zdjęcia... I babcia i dziadek szczęśliwi ile to mają wnuków.
Ale nie mogę powiedzieć bo jak i brat z Bratowa tak siostra baardzo nam kibicują i pomagają, wysłuchaja zawsze i wiem, że jak przyjdzie moment mojej ciąży to się będą szczerze cieszyć.
Rodzice nie wiedzą.. Nie wiem jakim cudem udało nam się tyle lat nie wzbudzić ich podejrzeń, albo wiedzą a siedzą cicho.

reklama
Sosenka kciuki !

Zuzik teścik?

Ja to Już mam dzis więcej wątpliwości niż nadzieji ... [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Do góry