reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Jej, jakie wy wysokie jesteście:-D
Ja mam 169 I ostatnio jakiś duży apetyt więc już 55 kg.
Jak byłam mała to nie chciałam jeść pieczarek i moja siostra zawsze mi mowila "jedz pieczarki bo nie urosniesz " i teraz myślę że musiałabym ich duuuużo pochłaniać [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak byłam mała to nie chciałam jeść pieczarek i moja siostra zawsze mi mowila "jedz pieczarki bo nie urosniesz " i teraz myślę że musiałabym ich duuuużo pochłaniać [emoji23][emoji23][emoji23]

O szpinaku na siłe to słyszałam. Ale pieczarki na wzrost. Żeby to było takie proste z dzidzią. Np. Jedz coś przez miesiąc a potem...bum I jest. Ja ostatnio byłam na diecie jedzenia I nie jedzenia. Jak dotąd nie pomogła. Miałam nie jeść oliwek. Właśnie przed telewizorem opitalam słoiczek.

O szpinaku na siłe to słyszałam. Ale pieczarki na wzrost. Żeby to było takie proste z dzidzią. Np. Jedz coś przez miesiąc a potem...bum I jest. Ja ostatnio byłam na diecie jedzenia I nie jedzenia. Jak dotąd nie pomogła.
Nie no, to się śmieje z tymi pieczarkami [emoji4] jakoś mi tak utkwiło, że kazali mi jesc bo nie urośnie a tu taka sosna.
no nie? Moja siostra nigdy nie chciała mieć dzieci, całe życie mówiła że będzie bezdzietna, a później mając 34 lata się zdecydowała i pyk drugi cykl i ciąża, a drugie dziecko 36 lat i pierwszy cykl i ciąża. A ja to zawsze marzyłam o dziecku, jeszcze nie mając męża i proszę.
Losie okrutny ty....

Nie no, to się śmieje z tymi pieczarkami [emoji4] jakoś mi tak utkwiło, że kazali mi jesc bo nie urośnie a tu taka sosna.
no nie? Moja siostra nigdy nie chciała mieć dzieci, całe życie mówiła że będzie bezdzietna, a później mając 34 lata się zdecydowała i pyk drugi cykl i ciąża, a drugie dziecko 36 lat i pierwszy cykl i ciąża. A ja to zawsze marzyłam o dziecku, jeszcze nie mając męża i proszę.
Losie okrutny ty....

Wiem :-) :)
Moja siostra już w ciąży trzecim. Czyli w sumie od 5 lat, jak nie w ciaży to z maluchem przy cycku. Rodzice tylko o wnukach gadają. A znowu w rodzinie męża, raczej mi źle życzą. Obgadują, że druga żona I bezużyteczna. Właśnie jedna z tych osób po paru miesiącach związku w ciąży. To dopiero będzie gadanie.

U mnie podobnie... mam starsza siostrę, 6 lat temu była na wakacjach i stwierdzili z jej facetem „a zróbmy sobie dziecko” no i jeb... jest Oluś. Teraz podobnie ... lipcu ma się urodzić Zuzia. Na zawołanie... tak o ....

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Wiem :-) :)
Moja siostra już w ciąży trzecim. Czyli w sumie od 5 lat, jak nie w ciaży to z maluchem przy cycku. Rodzice tylko o wnukach gadają. A znowu w rodzinie męża, raczej mi źle życzą. Obgadują, że druga żona I bezużyteczna. Właśnie jedna z tych osób po paru miesiącach związku w ciąży. To dopiero będzie gadanie.
Ja jeszcze mam brata z trójka dzieciaczków wiec spotkania rodzinne to głównie przedszkola, choroby, wymiana ciuszkami i zdjęcia zdjęcia zdjęcia... I babcia i dziadek szczęśliwi ile to mają wnuków.
Ale nie mogę powiedzieć bo jak i brat z Bratowa tak siostra baardzo nam kibicują i pomagają, wysłuchaja zawsze i wiem, że jak przyjdzie moment mojej ciąży to się będą szczerze cieszyć.
Rodzice nie wiedzą.. Nie wiem jakim cudem udało nam się tyle lat nie wzbudzić ich podejrzeń, albo wiedzą a siedzą cicho.

reklama
Sosenka kciuki !

Zuzik teścik?

Ja to Już mam dzis więcej wątpliwości niż nadzieji ... [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Do góry