reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie Zuzik, może Ty będziesz wiedziała. Poziom LH podczas samej owulacji gwałtownie maleje tak? Przed owu jest największy?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
W czasie owulacji jest najwyższy. potem spada
CYTAT "Gdy nadchodzi owulacja, poziom LH gwałtownie rośnie. Trzydzieści sześć godzin po osiągnięciu górnej granicy LH następuje owulacja".

Ostatnia edycja:
reklama
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."

GRUDZIEŃ

@Joaszka, @Tyczusia, @Lanolka, @Evelevel gratulujemy dwóch wyczekanych kreseczek

NOWY ROK, NOWE PLANY I NADZIEJE

STYCZEŃ

30 - anula88 - monitoring cyklu (?)
31 - Nila - monitoring cyklu przed drugą IUI
31 - zuzik85 - IUI

LUTY

01 - Dankaaa - testowanie po czwartej IUI
01 - nuna85 - monitoring cyklu
01 - anula88 - monitoring cyklu
01 - reqiem - starania naturalne
02 - jadzia715 - beta hcg po IUI
02 - reqiem - badania genetyczne
03 - anula88 - IUI (przewidywany termin)
05 - agawid - wizyta u profesora (?)
05 - nuna85 - przewidywany termin IUI
13 - SOSENKA90 - beta hcg po IUI
14 - zuzik85 - beta hcg po IUI
14 - reqiem - testowanie po staraniach naturalnych
20 - SOSENKA90 - beta hcg i wizyta u gina

... - Evelevel - wizyta ciążowa

"Pesymista szuka przeciwności w każdej okazji.
Optymista widzi okazję w każdej przeciwności..."

Nigdy się nie poddawaj!!!
Nigdy...nigdy...i jeszcze raz nigdy!!!

Ostatnia edycja:
@SOSENKA90 kiedy betujesz?
@reqiem dzwonili z nowej pracy?
@Dankaaa robiłaś betę?
Jeszcze nie. Niby koło 18 ma dzwonic jak coś. Mnie można dopisać 01.02 starania naturalne i tak 14.02 (o walentynki) testowanie. Jestem obstawiona w tym miesiącu w testy owu, ananasy, witaminki, orzechy i żel concive plus. Zobaczymy [emoji16]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Agawid widze ze obserwujesz a się nie odzywasz co u Ciebie kochana? Jak nastrój ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie naturalny cykl ;-) zrobilam przerwe w braniu clo. Wczoraj byłam u gina. Okazalo sie ze miałam swoją owulacje i w sumie tyle ;-) mąż odebrał badania hormonalne. Estradiol wyszedł mu leciutko wyżej niż norma. Reszta ok. Jeszcze 5lutego powtórka nasienia.

reklama
U mnie naturalny cykl ;-) zrobilam przerwe w braniu clo. Wczoraj byłam u gina. Okazalo sie ze miałam swoją owulacje i w sumie tyle ;-) mąż odebrał badania hormonalne. Estradiol wyszedł mu leciutko wyżej niż norma. Reszta ok. Jeszcze 5lutego powtórka nasienia.

Tak teraz pamietam... sorry czasami nie pamietam kto co pisze. Ok no to trzymam kciuki również za Ciebie w takim razie!! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry