reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
zuzik trzymam kciuki:* powodzenia kochana
dziękuje ze o mnie pamiętasz
niestety wredna @Przyszła
nie wiem co dalej :( narazie nie che mi sie żyć
w dodatku byłam na pogrzebie kolegi z podstawówki z ławki a w dodatku sąsiada- zginął w wypadku a kierował jego brat.....nie było co zbierać z człowieka i tak jakoś mi ostatnio starsznie ciężko....

reklama
Zuzik powodzenia! Choć doczytałam że iui w środę [emoji6]

Cikulinka straszne to jest [emoji26] przykro mi ...

Jadzia jak tam ?

Sosenka poprawka była [emoji6]?

U nas dziś pizga wiatr ,ciśnienie kiepskie bo zasypiam na siedzaco [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

Zuzik powodzenia! Choć doczytałam że iui w środę [emoji6]

Cikulinka straszne to jest [emoji26] przykro mi ...

Jadzia jak tam ?

Sosenka poprawka była [emoji6]?

U nas dziś pizga wiatr ,ciśnienie kiepskie bo zasypiam na siedzaco [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Kochana nerwa straszna bo wiem ze się nie udało....ehhh....szkoda nawet

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kochana nerwa straszna bo wiem ze się nie udało....ehhh....szkoda nawet

Nie potrzebnie robiłaś wczoraj ten test, Nie stresuj się, w tej fazie nic nie wiadomo jeszcze. Nic dziwnego że test pokazał jedna kreskę. Teraz dopiero odbywa zagniezdzanie się zarodka i organizm jeszcze nie produkuje tyle bety żeby test mógł ja wykryć. Dopiero jak zarodek usiądzie tam gdzie ma to wszystko rusza. 9d to zdecydowanie za wcześnie na test.
Nie ma darmo lekarze karzą robić test najwcześniej 14d po IUI. Mój kazał nawet 15. Bez obaw, cierpliwie czekaj i lec na bete jak już przyjdzie odpowiedni czas.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Nie potrzebnie robiłaś wczoraj ten test, Nie stresuj się, w tej fazie nic nie wiadomo jeszcze. Nic dziwnego że test pokazał jedna kreskę. Teraz dopiero odbywa zagniezdzanie się zarodka i organizm jeszcze nie produkuje tyle bety żeby test mógł ja wykryć. Dopiero jak zarodek usiądzie tam gdzie ma to wszystko rusza. 9d to zdecydowanie za wcześnie na test.
Nie ma darmo lekarze karzą robić test najwcześniej 14d po IUI. Mój kazał nawet 15. Bez obaw, cierpliwie czekaj i lec na bete jak już przyjdzie odpowiedni czas.

Wyszła blada druga. Dlatego snuje domysły czy to zarodek czy ovitrelle tak czy siak beta mnie nie minie.

Wyszła blada druga. Dlatego snuje domysły czy to zarodek czy ovitrelle tak czy siak beta mnie nie minie.

Nie rób więcej tych testów, tylko cierpliwie czekaj do bety [emoji4][emoji4] wiem, że to czekanie to masakra, wszystkie przez to przechodzilysmy, ale daj organizmowi działać! Spróbuj się czymś zając i nie kombinuj. Będzie dobrze, zobaczysz!

Nie rób więcej tych testów, tylko cierpliwie czekaj do bety [emoji4][emoji4] wiem, że to czekanie to masakra, wszystkie przez to przechodzilysmy, ale daj organizmowi działać! Spróbuj się czymś zając i nie kombinuj. Będzie dobrze, zobaczysz!

Płakać mi się chce....objawy typowo okresowe...typowy pms....i tak muszę czekać bo co mi pozostało tylko czekanie.....jestem w pracy ale myślami ciągle w brzuchu w macicy cieplej spokojnej pełnej zakamarków gdzie mógł się zatrzymać dzidzius i on tam jest już osiadł wczoraj jak poczułam przy szybkim wshtabiu pociągnięcie jakby jajnik zawinął się dookoła nogi lub jakby jajeczko trzymało ostatkiem sil jajowod. ..nagle puściło jak proce i mówi " zostaje tutaj tu jest ciepło u mojej mamy: -) mam jakieś takie....

Jadzia!!! Spokojnie!
Nakręcanie się w jedną czy drugą stronę nic nie pomoże.
Nic juz nie zmienisz.
Kiedy wyszedł ten bladzioch? Dzisiaj? Z porannego moczu?

A wczoraj negatyw wyszedł z porannego czy któregoś tam z kolei?

Bo na poczatku beta jest malutka, dopiero podwaja się co drugi dzień...

Na sikance jest zdecydowanie za wcześnie.

Ja zaczynam dzisiaj jeść ananasa. :)
Chciałabym, żeby było już jutro :D

reklama
Do góry