reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Następna wizyta 6 lutego, za tydzień dokładnie. Staram się dzięki Wam zaczynać myśleć pozytywnie...
Najgorsze to odklejanie się kosmówki, naczytałam się już milion for i artykułów na ten temat no i wyraz twarzy mojej ginekolog jak zobaczyła obraz usg, też mówił sam za siebie :( Byle do przyszłego wtorku....

reklama
Następna wizyta 6 lutego, za tydzień dokładnie. Staram się dzięki Wam zaczynać myśleć pozytywnie...
Najgorsze to odklejanie się kosmówki, naczytałam się już milion for i artykułów na ten temat no i wyraz twarzy mojej ginekolog jak zobaczyła obraz usg, też mówił sam za siebie :( Byle do przyszłego wtorku....
Podstawa to opanowanie nerwów. Spróbuj się jakoś wyciszyć. Stres pogarsza sytuacje. Na pewno będzie dobrze jeśli uwierzysz mocno. Jeśli jesteś wierząca to można się pomodlić za dzieciątko. Może Cię to wyciszy

A nie probowalas konsultować sie z jakimś innym lekarzem? Nie ma na to jakiegoś lekarstwa?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Masz l4?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie jaki dekiel ze mnie? Urypalam sobie ze mam dzis wizytę a ja mam jutro [emoji58] szlak [emoji23]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

Wiecie jaki dekiel ze mnie? Urypalam sobie ze mam dzis wizytę a ja mam jutro [emoji58] szlak [emoji23]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Heheheh ja tez dzisiaj żyje środa cały czas wydaje mi się ze jest środa [emoji23][emoji23]

Hehehehe i co pewnie dziś wolne wzięłaś na ta okazje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehehe i co pewnie dziś wolne wzięłaś na ta okazje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha na szczęście nie ![emoji6] normalnie jestem mistrzem [emoji23] a jutro 12 dc ... trochę mi to skrzydła podcielo żeby nie było za późno

Haha na szczęście nie ![emoji6] normalnie jestem mistrzem [emoji23] a jutro 12 dc ... trochę mi to skrzydła podcielo żeby nie było za późno

Myślę że nie powinno [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie probowalas konsultować sie z jakimś innym lekarzem? Nie ma na to jakiegoś lekarstwa?

Nie myślałam o tym jakoś...lekarz do której chodzę jest świetna, ma super opinie, naprawdę z sercem podchodzi do pacjenta i przede wszystkim ufam jej. Jeśli o leki chodzi to duphaston mam kontynuować na podtrzymanie i za tydzień kontrola.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry