reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jadzia!!! Spokojnie!
Nakręcanie się w jedną czy drugą stronę nic nie pomoże.
Nic juz nie zmienisz.
Kiedy wyszedł ten bladzioch? Dzisiaj? Z porannego moczu?

A wczoraj negatyw wyszedł z porannego czy któregoś tam z kolei?

Bo na poczatku beta jest malutka, dopiero podwaja się co drugi dzień...

Na sikance jest zdecydowanie za wcześnie.

Ja zaczynam dzisiaj jeść ananasa. :)
Chciałabym, żeby było już jutro :D
U mnie tez już ananas kupiony [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyraźnie napisałam po co robiłem test CZY OVITRELLE dalej jest! A ze wyszła druga kreska to coś znaczy albo w jedna albo w druga. Koniec tematu bo widzę ze i tak co bym nie napisała jest źle

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Spokojnie nikt nie chciał Cię urazić, wyrażamy tylko swoją opinię i próbujemy pomóc swoimi doświadczeniami.

Jadzia wiem ze Ci się dłuży .... mnie od wczoraj tez! Ale co ma być to będzie... stresem i ciągłym gapieniem się na test i doszukiwanie kreski pogorszy sprawę... zajmij się praca[emoji846] to najszybciej zleci nim się obejrzysz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Raczej nie.
Teraz też mam juz dwie kreski na teście owulacyjnym, ale czuje tylko takie napieranie.
Zobaczymy jutro.
Właśnie Zuzik, może Ty będziesz wiedziała. Poziom LH podczas samej owulacji gwałtownie maleje tak? Przed owu jest największy?

Do góry