Chcemy wyniki chcemy ;-)Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji39]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji20]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?
Pęcherzyk 22mm [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Czekamy [emoji39]Zrobiłam dziewczyny ten test i ovitrelle już nie ma jedna kreska test czułość 10
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
jadzia715
Fanka BB :)
No to teraz byle do czwartku do testu i w piątek beta tyle tylko ze jak test będzie jedna kreska to się zalamieCzekamy [emoji39]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
reqiem
Wiesz co nie rób testu, tylko idź w piątek na bete od razu.No to teraz byle do czwartku do testu i w piątek beta tyle tylko ze jak test będzie jedna kreska to się zalamie
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Tez właśnie tak myślęWiesz co nie rób testu, tylko idź w piątek na bete od razu.
reqiem
Po co się negatywnie nastawiać jedna kreska, beta pokaże co i jak [emoji4]Tez właśnie tak myślę
Trzymam kciuki [emoji8]
reklama
redferrari
sosenka bardzo dobre! to znak, dziewczyny czekamy na pierwsze dwie kreski ... w końcu styczeń się kończy więc pora na nie!
Podziel się: