reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzisiaj 12 d.c. ovitrelle mam podać 38 h przed zabiegiem, czyli za 35 minut (ale w takim czasie to nie zdążę wrócić z kliniki, bo mam 80km). Więc zaraz jak wrócę. :)
Ja miałam ovitrelle 24h przed zabiegiem czy to znaczy ze iui będzie miała na pękniętym?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
mi zawsze mówili, że 36 to idealnie bo wtedy najczęściej pęka, ale zazwyczaj pęka mi po jakichś 30 wyraźnie czuję pęknięcie...

Ja miałam ovitrelle 24h przed zabiegiem czy to znaczy ze iui będzie miała na pękniętym?

Mam nadzieję, że nie pękną, zwykle pękają mi przy 23- 24 mm, a rosną ok 1.3 mm na dobę. Za każdym razem ovitrelle mam ok 36h przed.

Oczywiście liczy się szczęście. A ja wierzę w Cuda, bo mój najpiękniejszy Cud mówi do mnie "mamusia" a jak się pozłości, mówi "mamuta" ;) [emoji173]

Dwie pierwsze iui brałam ovitrelle 2 dni przed . A dwie kolejne iui dobę przed (a nawet krócej) . Lekarz kazał mi pędzić do apteki od razu więc zastrzyk robiłam w samochodzie.

U mnie jutro 14 dzień po iui. Zazwyczaj wtedy pojawia się @ . Mam nadzieję,że nie tym razem.
Dzisiaj oczywiście robiłam test- negatywny ...
nastawiam się na to ,że nie jestem ,ale też wierzę że może zdarzy się cud. Trzymajcie kciuki

Ale Wy jesteście szczęśliwe... ja się boję piątku kurcze - co to będzie... uciska mnie jajnik z lewej strony więc pęcherzyk chyba rośnie... oby iui miało sens... bo boję się ivf trochę

Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji39]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji20]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?

Pęcherzyk 22mm [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Już jestem w domu. Otóż po odwirowaniu witek zostało 5mln żywych i prawidłowych pływaków [emoji39]lekarz powiedział ze to bardzo dobry wynik. Po inseminacji widziałam na usg jak sobie płyną w kierunku jajka (ciekawy widok) nie sadzilam ze będzie to tak dokładnie widać... 13 lutego mam zdobić betę, tydzień później tez + wizyta. Duphaston i luteina od środy... teraz leżę, wcinam tiramisu, popijam kawę i się odprężam bo od jutra do roboty [emoji20]chcecie kartkę z wynikami nasienia przed i po ?

Pęcherzyk 22mm [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam kciuki

Do góry