reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
na pełnym, bo wtedy łatwiej założyć ten aparcik do inseminacji, i mniejsze szanse, że Cie gdzieś w macice drapnie nim, poza tym ma znaczenia
No mnie jednak drapnal bo poczułam ukłucie i na następny dzień również je czułam
Teraz zmiana cyce pieka od środka. ....ehhh to czekanie mnie zabije. ....a dziewczyny ile wy najwcześniej robilyscie bhcg?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ostatnia edycja:
reklama
No mnie jednak drapnal bo poczułam ukłucie i na następny dzień również je czułam
Teraz zmiana cyce pieka od środka. ....ehhh to czekanie mnie zabije. ....a dziewczyny ile wy najwcześniej robilyscie bhcg?

No akurat nic nie mówił i pęcherzu czy pełny czy pusty, a jeszcze przed samym IUI poszłam do łazienki żeby później nie chodzić bo miałam wrażenie że później że mnie wyleci hehe. Tak wiem paranoja. A co do drapania to też czułam lekkie i lekko krwawilam, Ale to mówił że mam krucha szyjkę i dlatego.
A najwcześniej najlepiej zrobić tego 14 dnia po IUI. No lekarz kazał nawet 15 tylko ze mi nigdy mój organizm nie pozwolił na test bo zawsze przychodzil @ jak w zegarku.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde 14 to niedziela a nie chce przekładać na poniedzialek

Wydaje mi się że tak 14 dzień wypada w niedziele a nie masz gdzie zrobić bety to lepiej poczekać do tego poniedziałku [emoji4] jak ma być to będzie pewniejszy wynik a tyle czekania i nerwów to jeden dwa dni wytrzymasz [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry