reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jadzia ! Tylko spokój Nas uratuje [emoji6] kurcze domyślam się że nie jest latwo- ale damy radę [emoji6] ja już myślę jak tu sobie głowę zająć po iui do terminu @ [emoji58]Jestem w pracy do rana, spacer odpada ale jutro za to z mężem leżę cały dzień w łóżeczku :-) w niedzielę pójdę na spacerek
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
jadzia715
Fanka BB :)
No właśnie !!! Ja tak samo już brak mi pomysłów na szczęście w nocy w pracy jestem umeczona a pól dnia później śpięJadzia ! Tylko spokój Nas uratuje [emoji6] kurcze domyślam się że nie jest latwo- ale damy radę [emoji6] ja już myślę jak tu sobie głowę zająć po iui do terminu @ [emoji58]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
redferrari
najgorsze to odliczanie.... nienawidzę tego... żeby to się tak dało od razu wiedzieć...
reqiem
No nie?? A nie dwa tygodnie stresu..najgorsze to odliczanie.... nienawidzę tego... żeby to się tak dało od razu wiedzieć...
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Jadzia jak tam samopoczucie dziś?
Kurcze właśnie ! Powinna być jakaś aplikacja albo coś [emoji23]
Wiecie co a ja już chyba wymyslam ... a iui to na pełnym pęcherzu się robi czy na pustym? Gdzieś chyba mi się kiedyś obilo o ucho coś z tym pęcherzem ale nie pamiętam [emoji58]
Bierzecie coś na śluz do clo? Bo kurcze po nim schara ... ma mnie wiesio już chyba nie działa mogę łykac jak cukierki i czapa [emoji58]
Wiecie co a ja już chyba wymyslam ... a iui to na pełnym pęcherzu się robi czy na pustym? Gdzieś chyba mi się kiedyś obilo o ucho coś z tym pęcherzem ale nie pamiętam [emoji58]
Bierzecie coś na śluz do clo? Bo kurcze po nim schara ... ma mnie wiesio już chyba nie działa mogę łykac jak cukierki i czapa [emoji58]
Dziewczynki, staramy sie od ponad 3 lat jestesmy po nie udanej inseminacji przy ktorej nie mielismy calego pakietu badan tj. Cytomegali. Teraz 2 miesiace bralam antykoncepcyjne tabletki (lekarz podejrzewa endometrioze) przeszlam cala stymulacje i sie okazalo, ze maz ma igg 150 czyli obecne, a igm 0,85 czyli watpliwe. Ja igg mam watpliwe, a igm nieobecne. Lekarz nie zrobil inseminacji jedynie co to, ze mozemy sami probowac. Oczywiscie proba okazala sie nie udana. Wiedzialam, ze tak bedzie ale i tak jest przykro jak zawsze, a szczegolnie po wszystkich lekach. Powtorzylismy badania na cytomegalie i nic sie nie zmienilo. Co mozemy zrobic? Pozdrawiam Was wszystkie
jadzia715
Kochana dzisiaj całkiem przyzwoicie wstalam po nocce nerwy się troszkę uspokoily: -) smaze naleśniki do krokietow pije kawke temp dalej 37.2 jestem dobrej myśli.Jadzia jak tam samopoczucie dziś?
Właśnie ja miałam na pełnym pecherzu nie wiem jakie to ma znaczenie: -)
Ja nie brałam clo ale jak brałam używałam conceive plus lub olej z wiesolka do owulacji :-)
A wy dziewczynki jak się czujecie?
reklama
jadzia715
A co to to igg?Dziewczynki, staramy sie od ponad 3 lat jestesmy po nie udanej inseminacji przy ktorej nie mielismy calego pakietu badan tj. Cytomegali. Teraz 2 miesiace bralam antykoncepcyjne tabletki (lekarz podejrzewa endometrioze) przeszlam cala stymulacje i sie okazalo, ze maz ma igg 150 czyli obecne, a igm 0,85 czyli watpliwe. Ja igg mam watpliwe, a igm nieobecne. Lekarz nie zrobil inseminacji jedynie co to, ze mozemy sami probowac. Oczywiscie proba okazala sie nie udana. Wiedzialam, ze tak bedzie ale i tak jest przykro jak zawsze, a szczegolnie po wszystkich lekach. Powtorzylismy badania na cytomegalie i nic sie nie zmienilo. Co mozemy zrobic? Pozdrawiam Was wszystkie
Podziel się: