reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochana dzisiaj całkiem przyzwoicie wstalam po nocce nerwy się troszkę uspokoily: -) smaze naleśniki do krokietow pije kawke temp dalej 37.2 jestem dobrej myśli.
Właśnie ja miałam na pełnym pecherzu nie wiem jakie to ma znaczenie: -)
Ja nie brałam clo ale jak brałam używałam conceive plus lub olej z wiesolka do owulacji :-)
A wy dziewczynki jak się czujecie?

" kto nie walczy ten nie niańczy "
I jak ten conceive? Bo zamówiłam sobie właśnie w ampułkach ale należy go wziąć 30 min przed brykaniem a czasami to skąd wiadomo ze będzie chetka a pozatym takie "trafienie " w punkt nic dobrego moim zdaniem nie przyniesie. I zamówiłam ale zastanawiam się jak to używać. I faktycznie lepsze nawilżenie?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jadzia jak tam samopoczucie dziś?

Kurcze właśnie ! Powinna być jakaś aplikacja albo coś [emoji23]

Wiecie co a ja już chyba wymyslam ... a iui to na pełnym pęcherzu się robi czy na pustym? Gdzieś chyba mi się kiedyś obilo o ucho coś z tym pęcherzem ale nie pamiętam [emoji58]

Bierzecie coś na śluz do clo? Bo kurcze po nim schara ... ma mnie wiesio już chyba nie działa mogę łykac jak cukierki i czapa [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Ja biorę oeparol i witaminę b6, Nie wiem które działa, ale faktycznie odczuwam poprawę, czasem nawet za bardzo w ciągu dnia [emoji14]

Jadzia jak tam samopoczucie dziś?

Kurcze właśnie ! Powinna być jakaś aplikacja albo coś [emoji23]

Wiecie co a ja już chyba wymyslam ... a iui to na pełnym pęcherzu się robi czy na pustym? Gdzieś chyba mi się kiedyś obilo o ucho coś z tym pęcherzem ale nie pamiętam [emoji58]

Bierzecie coś na śluz do clo? Bo kurcze po nim schara ... ma mnie wiesio już chyba nie działa mogę łykac jak cukierki i czapa [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
U mnie robi się na średnio wypełnionym pęcherzu, bo podczas usg które jest w trakcie IUI, jest lepszy obraz.
Po IUI leżę ok 20minut i położna "pozwala" się wysikać.

U mnie ogólnie jest sucho, nawet w dni płodne.
Ale nie stosuję tych cudownych żeli ;p

U mnie robi się na średnio wypełnionym pęcherzu, bo podczas usg które jest w trakcie IUI, jest lepszy obraz.

No ja leżałam z 10 minut u Doktora posmialismy się w ten czas i później mówił ze mogę iść normalnie siku ale mi się wcale nie chciało siku.

Co do śluzu to mnie zalewa od początku tygodnia jest go mnóstwo kremowy zwykły śluz masakra
Dzisiaj cyce spuchniete lekko i delikatnie pobolewaja

Te żele to dla samego komfortu i żeby nie podrażniać oraz dla lepszych doznań hihi, a jak ma dodatkowo ewentualnie pomóc pływakom dotrzeć do celu to czemu nie [emoji4]

Te żele to dla samego komfortu i żeby nie podrażniać oraz dla lepszych doznań hihi, a jak ma dodatkowo ewentualnie pomóc pływakom dotrzeć do celu to czemu nie [emoji4]

Oczywiście! Ja nie mam nic przeciwko stosowaniu żeli :) Wszystko co zwiększa szanse jest jak najbardziej wskazane :)

No ja leżałam z 10 minut u Doktora posmialismy się w ten czas i później mówił ze mogę iść normalnie siku ale mi się wcale nie chciało siku.

Co do śluzu to mnie zalewa od początku tygodnia jest go mnóstwo kremowy zwykły śluz masakra
Dzisiaj cyce spuchniete lekko i delikatnie pobolewaja

No to powiem Ci (bo pewnie nie było Cię na forum jak zaszłam w ciążę), że po udanej inseminacji miałam bardzo dużo mlecznego śluzu, rzadszego niż normalnie. I po 14 dniach od iui beta była ponad 100 ;)

No to powiem Ci (bo pewnie nie było Cię na forum jak zaszłam w ciążę), że po udanej inseminacji miałam bardzo dużo mlecznego śluzu, rzadszego niż normalnie. I po 14 dniach od iui beta była ponad 100 ;)
No nie było mnie i właśnie Ci powiem ze jest rzadszy ale się tym nie sugeruje bo śluz to nie wyznacznik ciąży ;-) natomiast dziękuję za rade w piątek 2.02 mam 12dpiui zrobię bhcg mam nadzieje ze nie za wczesnie a nie chce czekać do 15dpiui jak ma być to już wyjdzie około 100

reklama
Kochana dzisiaj całkiem przyzwoicie wstalam po nocce nerwy się troszkę uspokoily: -) smaze naleśniki do krokietow pije kawke temp dalej 37.2 jestem dobrej myśli.
Właśnie ja miałam na pełnym pecherzu nie wiem jakie to ma znaczenie: -)
Ja nie brałam clo ale jak brałam używałam conceive plus lub olej z wiesolka do owulacji :-)
A wy dziewczynki jak się czujecie?

na pełnym, bo wtedy łatwiej założyć ten aparcik do inseminacji, i mniejsze szanse, że Cie gdzieś w macice drapnie nim, poza tym ma znaczenia

Do góry