reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
1516981006-3dd92d5222edcd6b-aaaaaa.jpeg

Cioteczki przedstawiam Wam mojego kropeczka [emoji7] bąbelek ma cały cm i serduszko bije 173/min [emoji173]️ pan dr nawet zrobił nam stereo piękny dźwięk usłyszeć bijące serduszko maluszka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️poryczalam się na fotelu ze nie mogłam słowa wydusić. Małż wniebowzięty był przy usg i wszystko widział [emoji5][emoji5] następna wizyta za miesiąc [emoji4]
Wszystkim Wam życzę takich chwil oby jak najszybciej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz rośnijcie zdrowo [emoji847]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Widzę że dzieje się dzieje [emoji6]

Sosenka piękny pęcherzyk:)

Zuzkon noo to niezle rosły po clo ale teraz też super ,oby ten aromek lepiej zadzialal .

Jadzia kciuki trzymie [emoji4]

Ja dziś ostatnie clo .... czuję jajcory [emoji39]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

1516981006-3dd92d5222edcd6b-aaaaaa.jpeg

Cioteczki przedstawiam Wam mojego kropeczka [emoji7] bąbelek ma cały cm i serduszko bije 173/min [emoji173]️ pan dr nawet zrobił nam stereo piękny dźwięk usłyszeć bijące serduszko maluszka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️poryczalam się na fotelu ze nie mogłam słowa wydusić. Małż wniebowzięty był przy usg i wszystko widział [emoji5][emoji5] następna wizyta za miesiąc [emoji4]
Wszystkim Wam życzę takich chwil oby jak najszybciej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje [emoji7] to teraz nudnych miesięcy z rosnącym brzuszkiem życzę [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne macie pęcherzyki w tak wczesnych dniach, mi tak nie rosną... taki mój urok, że nie chcą rosnąć i już
Evelevel piękne rzeczy opowiadasz... miło czytać o takiej radości

Dziewczyny czy wy tez po inseminacji bylyscie takie rozdraznione? Wszystko mnie wkurza i nie bardzo mogę sobie z tym poradzić ??

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Ja nie biorę progesteronu a mam takie wahania nastroju ze masakra a do @ 11 dni

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Tak, melisa dobrze Ci zrobi :)
Idź na spacer.
I poprostu olej wszystko co Cię wkurza. Załóż sobie, że za jakiś czas zrobisz armagedon, a teraz nie powinnaś się denerwować. Po co Ci to?

Tylko spokój Cię uratuje :)

reklama
Do góry