reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja dziś testowałam po IUI niestety wynik negatywny. Pozostaje czekać na @ i walczyć dalej.

Anussska trzymam kciuki żeby u Ciebie były lepsze wiadomości

reklama
Ja dziś testowałam po IUI niestety wynik negatywny. Pozostaje czekać na @ i walczyć dalej.

Anussska trzymam kciuki żeby u Ciebie były lepsze wiadomości
Przykro mi ... dużo siły [emoji6]

Podchodzimy do kolejnej ? Przerwa czy odrazu ?

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

Przykro mi ... dużo siły [emoji6]

Podchodzimy do kolejnej ? Przerwa czy odrazu ?

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

Chciałam podejść do kolejnej i ostatniej IUI ale emka nie będzie w dni płodne więc ten cykl odpuszczamy regenerujemy się po stymulacji a w kolejnym startujemy z nowa nadzieja ;)

Chciałam podejść do kolejnej i ostatniej IUI ale emka nie będzie w dni płodne więc ten cykl odpuszczamy regenerujemy się po stymulacji a w kolejnym startujemy z nowa nadzieja ;)
A to która była? Nam udała się 3[emoji6] (u dr Z)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc, powiedzcie czy macie jakies doswiadczenia z klinika bocian w Wawie? Czy ktos wie czy dobra I warto tam sie leczyc I np.podchodzic do ivf? Czy moze lepsza jest fertimedica.
W bocianie podobno taniej ale nie słyszałam dobrych opinii.. Ja podchodziłam do in vitro w fertimedice i jestem zadowolona ..obecnie 9tc :)

reklama
Do góry