reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Przykro mi ... dużo siły [emoji6]Ja dziś testowałam po IUI niestety wynik negatywny. Pozostaje czekać na @ i walczyć dalej.
Anussska trzymam kciuki żeby u Ciebie były lepsze wiadomości
Podchodzimy do kolejnej ? Przerwa czy odrazu ?
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Przykro mi ... dużo siły [emoji6]
Podchodzimy do kolejnej ? Przerwa czy odrazu ?
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Chciałam podejść do kolejnej i ostatniej IUI ale emka nie będzie w dni płodne więc ten cykl odpuszczamy regenerujemy się po stymulacji a w kolejnym startujemy z nowa nadzieja
Joaszka
Fanka BB :)
A to która była? Nam udała się 3[emoji6] (u dr Z)Chciałam podejść do kolejnej i ostatniej IUI ale emka nie będzie w dni płodne więc ten cykl odpuszczamy regenerujemy się po stymulacji a w kolejnym startujemy z nowa nadzieja
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
A to która była? Nam udała się 3[emoji6] (u dr Z)
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta była 3. Ja chciałam poprzestać na tym ale doktor Z namawia nas na jeszcze 1 probe i mam dylemat czy próbować jeszcze raz czy zbierać hajs na in vitro
Candygirl600
Fanka BB :)
Ja też dałam sobie tylko 3 szanse na iui, w grudniu nie udała się, więc w wakacje chcemy podchodzić do in vitro. a co Wam dolega?Ta była 3. Ja chciałam poprzestać na tym ale doktor Z namawia nas na jeszcze 1 probe i mam dylemat czy próbować jeszcze raz czy zbierać hajs na in vitro
W bocianie podobno taniej ale nie słyszałam dobrych opinii.. Ja podchodziłam do in vitro w fertimedice i jestem zadowolona ..obecnie 9tcCzesc, powiedzcie czy macie jakies doswiadczenia z klinika bocian w Wawie? Czy ktos wie czy dobra I warto tam sie leczyc I np.podchodzic do ivf? Czy moze lepsza jest fertimedica.
My też po 3 iui w grudniu, teraz pod koniec stycznia początek lutego przystępujemy do ivf.
Ta była 3. Ja chciałam poprzestać na tym ale doktor Z namawia nas na jeszcze 1 probe i mam dylemat czy próbować jeszcze raz czy zbierać hajs na in vitro
Ja też dałam sobie tylko 3 szanse na iui, w grudniu nie udała się, więc w wakacje chcemy podchodzić do in vitro. a co Wam dolega?
Ja miałam niedrożne jajowody które zostały udrożnione podczas laparoskopii poza tym u mnie wszystkie wyniki książkowe u m wyniki bez szaleństwa ale w normach
reklama
W bocianie podobno taniej ale nie słyszałam dobrych opinii.. Ja podchodziłam do in vitro w fertimedice i jestem zadowolona ..obecnie 9tc
Dzięki, no właśnie spore różnice cenowe. Bocian ma duzo niższe ceny. Ale martwie sie czy to nie przekłada sie na skuteczność.
Podziel się: