Jadziu a na jakim pecherzyku miałaś iui ?Jeden ovitrelle 6500j.m martwi mnie to no ale temperatura skoczyła w gore idealnie w niedzielę no ale nigdy niczego nie można być pewnym pozostało czekać bo nic innego nie wymyślę niestety :-( trzymał kciuki za Ciebie ja brałam clo rano po śniadaniu
" kto nie walczy ten nie niańczy "
reklama
Niestety pierwsza IUI się nie udałaJa dziś testowałam po IUI niestety wynik negatywny. Pozostaje czekać na @ i walczyć dalej.
Anussska trzymam kciuki żeby u Ciebie były lepsze wiadomości
Joaszka
Fanka BB :)
Miałam 2 tab.i brałam rano i wieczoremA jaka dawka.byla ? Tego też się obawiam że kurcze pójdę a będzie za późno albo co ...od dziś zaczynam clo a na clo mam swoją ovu jak w zegarku w 14 dc ... wizyta u giny 10 dc na usg...
A swoją drogą lykacie clo na noc czy ran czy jak? No bo jak.bralam na noc to i @ potem w nocy przyszła więc już rozmyślam że i ovu będzie w nocy albo co [emoji23] trzeba się jakoś chyba wyłączyć [emoji58]
Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Nie sprawdzałaś czy pękly?Dziewczyny podbrzusze lekko boli 3dni po iui ale niepokoi mnie to ze dopieroteraz pojawił się śluz plodny rozciagliwy....czy możliwe jest ze ovitrelle nie zadziałało?
reqiem
No właśnie, idz gdzieś na usg i sprawdź co i jak.Nie sprawdzałaś czy pękly?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Nie mam jak bo przyjmują po południu i w wybrane dni a na kasę chorych nie maja USG :-/No właśnie, idz gdzieś na usg i sprawdź co i jak.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Obserwuj Kochana owu testami i działaj mimo iui. Jak pęcherzyk był mały do 20 m to może owu dopiero się pojawić ;-)Robiłem test owu na szczęście druga kreska bledsza niż testowa całe szczęście :-)
reklama
Niestety pierwsza IUI się nie udała
Wiem co czujesz pamiętaj że to dopiero pierwsza próba teraz musisz spiąć tyłek poprawić korone i walczyć dalej
Podziel się: