reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzięki, no właśnie spore różnice cenowe. Bocian ma duzo niższe ceny. Ale martwie sie czy to nie przekłada sie na skuteczność.
Ostatnio rozmawiałam z pewną mądrą damą z Naszego forum, która mi powiedziała przemądre słowa, że prawda jest taka, że jak komuś się udało w danej klinice to Ci ją poleci, jak nie to nie, sama musisz zweryfikować miejsce, iść na konsultację, zobaczyć czy lekarz zdobył Twoje zaufanie. Ja też miałam wiele wątpliwości co do Bociana, tyle, że w Białymstoku, bo przeszłam tam 3 nieudane iui, ale mają świetnego lekarza w postaci doktora Pietrzyckiego i to mnie chyba zatrzyma.

reklama
Ostatnio rozmawiałam z pewną mądrą damą z Naszego forum, która mi powiedziała przemądre słowa, że prawda jest taka, że jak komuś się udało w danej klinice to Ci ją poleci, jak nie to nie, sama musisz zweryfikować miejsce, iść na konsultację, zobaczyć czy lekarz zdobył Twoje zaufanie. Ja też miałam wiele wątpliwości co do Bociana, tyle, że w Białymstoku, bo przeszłam tam 3 nieudane iui, ale mają świetnego lekarza w postaci doktora Pietrzyckiego i to mnie chyba zatrzyma.
Doktor Pietrzycki mnie trafnie zdiagnozowal[emoji6]przesympatyczny. Przypadek sprawił że trafiłam do obecnego lekarza. Tak wyszlo że już zostałam i nie żałuję[emoji6]
Dr Pietrzycki zalecał ivf (tak wiem, bardziej skuteczne). Obecny lekarz na początek zaproponował 3 iui na drozna stronę...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta była 3. Ja chciałam poprzestać na tym ale doktor Z namawia nas na jeszcze 1 probe i mam dylemat czy próbować jeszcze raz czy zbierać hajs na in vitro
No mi najpierw mówił o 3, a po 2 nieudanej wspomniał o 4 na gonadotropinach. Gdyby się 3 nie udała miała być laparoskopia, ale ja nie chcialam więc mówił o 4...

No mi najpierw mówił o 3, a po 2 nieudanej wspomniał o 4 na gonadotropinach. Gdyby się 3 nie udała miała być laparoskopia, ale ja nie chcialam więc mówił o 4...

Narazie bije się z myślami co dalej. Mamy teraz miesiąc przerwy więc mam chwilę na zastanowienie się. Dzięki dziewczyny za info ;)

Dziewczyny podbrzusze lekko boli 3dni po iui ale niepokoi mnie to ze dopieroteraz pojawił się śluz plodny rozciagliwy....czy możliwe jest ze ovitrelle nie zadziałało?

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Dziewczyny podbrzusze lekko boli 3dni po iui ale niepokoi mnie to ze dopieroteraz pojawił się śluz plodny rozciagliwy....czy możliwe jest ze ovitrelle nie zadziałało?

A jaka dawka.byla ? Tego też się obawiam że kurcze pójdę a będzie za późno albo co ...od dziś zaczynam clo a na clo mam swoją ovu jak w zegarku w 14 dc ... wizyta u giny 10 dc na usg...

A swoją drogą lykacie clo na noc czy ran czy jak? No bo jak.bralam na noc to i @ potem w nocy przyszła więc już rozmyślam że i ovu będzie w nocy albo co [emoji23] trzeba się jakoś chyba wyłączyć [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]

A jaka dawka.byla ? Tego też się obawiam że kurcze pójdę a będzie za późno albo co ...od dziś zaczynam clo a na clo mam swoją ovu jak w zegarku w 14 dc ... wizyta u giny 10 dc na usg...

A swoją drogą lykacie clo na noc czy ran czy jak? No bo jak.bralam na noc to i @ potem w nocy przyszła więc już rozmyślam że i ovu będzie w nocy albo co [emoji23] trzeba się jakoś chyba wyłączyć [emoji58]

Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć .... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jeden ovitrelle 6500j.m martwi mnie to no ale temperatura skoczyła w gore idealnie w niedzielę no ale nigdy niczego nie można być pewnym pozostało czekać bo nic innego nie wymyślę niestety :-( trzymał kciuki za Ciebie ja brałam clo rano po śniadaniu

Jeden ovitrelle 6500j.m martwi mnie to no ale temperatura skoczyła w gore idealnie w niedzielę no ale nigdy niczego nie można być pewnym pozostało czekać bo noc innego nie wymyślę niestety :-( trzymał kciuki za Ciebie ja brałam clo rano po śniadaniu

Może spróbuj zrobić test owulacyjny?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No zrobie około 13stej bo później od 14 do 3 rano mnie nie ma w domu

A może ten śluz ci wylatuje w spóźniony tempie [emoji58] trzymam kciuki !

Do góry