reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stymulowanym. Mimo własnej owu. Bo u mnie pracował głównie jajnik po stronie niedrożnego jajowodu. Leki ruszyły jajnik po drożnej stronie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez mam naturalnie owu ale mam oba drozne. No ale jeden pęcherzyk a trzy to jest różnica bhcg w piątek 2giego lutego

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Teraz czuje chyba powoli ze zaczyna się coś dziać chyba będą pękać z lewego jajnika bo kluje mnie lewy jajnik

Teraz czuje chyba powoli ze zaczyna się coś dziać chyba będą pękać z lewego jajnika bo kluje mnie lewy jajnik

Najlepiej czerwone winko otworzcie, jakiś rozluzniajacy film i spedz miły wieczór z emkiem i nie myśl co się tam dzieje :) niech się dzieje wola nieba hihi [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie teraz wyluzować na całego !!!! Trzymamy kciuki :) a ja dziś powinnam dostać @ i cisza ale zapewne jutro przyjdzie bo kłuje mnie lewy jajnik co jakiś czas i czuje się wzdenta straszliwie :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Stymulowanym. Mimo własnej owu. Bo u mnie pracował głównie jajnik po stronie niedrożnego jajowodu. Leki ruszyły jajnik po drożnej stronie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamietam Cię chyba ze staraczek 2017 :) cieszę się ze się udało!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie martwię się o mój jajnik bo od tygodnia mnie boli, miałam dwa tygodnie temu usg i było wszystko ok, a ten cholerny jajninik nie chce przestać boleć. Dodam, że mam końcówkę @.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry