Joaszka
Fanka BB :)
Właśnie, czekamy!
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie, czekamy!
A mówił coś czy juz pękają ?Sorki dziewczynki ale byłam zalatana no wiec najpierw Maz miał oddanie nasienia później ja miałam USG miałam kilkadziesiąt pęcherzyków z tego 3 największe ale takie no....18mm także bez szalu no ale odwirowal nasienie mówi ze nasienie nie męża jest na granicach normy ale podał tak czy tak wiec hop siup na samolot i poczułam ukłucie po podaniu nasilenia i do tej pory lekko mnie to pobolewania jakby wysoko w brzuchu bardziej po lewej stronie nowy i tyle i czekamy w piątek czyli 2giego już mogę robić bhcg
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Kilkadziesiąt? Jesteś pewna? Przy ivf nawet tyle nie ma...Sorki dziewczynki ale byłam zalatana no wiec najpierw Maz miał oddanie nasienia później ja miałam USG miałam kilkadziesiąt pęcherzyków z tego 3 największe ale takie no....18mm także bez szalu no ale odwirowal nasienie mówi ze nasienie nie męża jest na granicach normy ale podał tak czy tak wiec hop siup na samolot i poczułam ukłucie po podaniu nasilenia i do tej pory lekko mnie to pobolewania jakby wysoko w brzuchu bardziej po lewej stronie nowy i tyle i czekamy w piątek czyli 2giego już mogę robić bhcg
Nie podali Ci parametrów nasienia przed i po preparatyce? Ja zawsze dostawałam informacje przed podaniem ile, jaka ruchliwość i ile podają...a potem na wydruku to miałam...Kilkadziesiąt? Jesteś pewna? Przy ivf nawet tyle nie ma...
Mialas 3 dominujące z tego wynika.
No to trzynamy kciuki!
Ja też tak miałam przy 3 inseminacjach, pełna informacja co i jak. A co do ilości pęcherzyków to zgadzam się z @Joaszka, chyba kilka a nie kilkadziesiątNie podali Ci parametrów nasienia przed i po preparatyce? Ja zawsze dostawałam informacje przed podaniem ile, jaka ruchliwość i ile podają...a potem na wydruku to miałam...
Pewnie, potrzebny jest ten jeden skubaniec, więc na pewno wśród nich jest [emoji4]Nie mówił tylko ze jak wcześniej miał 8% to teraz są na granicy ale co ma być to będzie
Nie rozumiem...do iui nie podaje się takiej stymulacj8 żeby było kilkanaście pęcherzyków...może masz na myśli antralne...ich się nie bierze pod uwagę. Liczą się tylko pecherzyki dominujące. I u Ciebie były 3[emoji6]Nie kilkadziesiąt tylko kilkanaście pęcherzyków ale małych około 13stu z tego trzy po 17 i 18mm bez szalu