reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sorki dziewczynki ale byłam zalatana no wiec najpierw Maz miał oddanie nasienia później ja miałam USG miałam kilkadziesiąt pęcherzyków z tego 3 największe ale takie no....18mm także bez szalu no ale odwirowal nasienie mówi ze nasienie nie męża jest na granicach normy ale podał tak czy tak wiec hop siup na samolot i poczułam ukłucie po podaniu nasilenia i do tej pory lekko mnie to pobolewania jakby wysoko w brzuchu bardziej po lewej stronie nowy i tyle i czekamy w piątek czyli 2giego już mogę robić bhcg

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Sorki dziewczynki ale byłam zalatana no wiec najpierw Maz miał oddanie nasienia później ja miałam USG miałam kilkadziesiąt pęcherzyków z tego 3 największe ale takie no....18mm także bez szalu no ale odwirowal nasienie mówi ze nasienie nie męża jest na granicach normy ale podał tak czy tak wiec hop siup na samolot i poczułam ukłucie po podaniu nasilenia i do tej pory lekko mnie to pobolewania jakby wysoko w brzuchu bardziej po lewej stronie nowy i tyle i czekamy w piątek czyli 2giego już mogę robić bhcg

A mówił coś czy juz pękają ?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Kilkadziesiąt? Jesteś pewna? Przy ivf nawet tyle nie ma...
Mialas 3 dominujące z tego wynika.
No to trzynamy kciuki!

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Kilkadziesiąt? Jesteś pewna? Przy ivf nawet tyle nie ma...
Mialas 3 dominujące z tego wynika.
No to trzynamy kciuki!

Nie podali Ci parametrów nasienia przed i po preparatyce? Ja zawsze dostawałam informacje przed podaniem ile, jaka ruchliwość i ile podają...a potem na wydruku to miałam...

Nie podali Ci parametrów nasienia przed i po preparatyce? Ja zawsze dostawałam informacje przed podaniem ile, jaka ruchliwość i ile podają...a potem na wydruku to miałam...

Ja też tak miałam przy 3 inseminacjach, pełna informacja co i jak. A co do ilości pęcherzyków to zgadzam się z @Joaszka, chyba kilka a nie kilkadziesiąt :p

Nie mówił tylko ze jak wcześniej miał 8% to teraz są na granicy ale co ma być to będzie

Nie kilkadziesiąt tylko kilkanaście pęcherzyków ale małych około 13stu z tego trzy po 17 i 18mm bez szalu

reklama
Nie kilkadziesiąt tylko kilkanaście pęcherzyków ale małych około 13stu z tego trzy po 17 i 18mm bez szalu

Nie rozumiem...do iui nie podaje się takiej stymulacj8 żeby było kilkanaście pęcherzyków...może masz na myśli antralne...ich się nie bierze pod uwagę. Liczą się tylko pecherzyki dominujące. I u Ciebie były 3[emoji6]

Do góry