reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczynki Jeny Adunia jakie śliczną blizniatka o matko jakie slodziutkie: -)

Ja po pierwszym zastrzyku tyle było strachu a nie ma o co wbicie igły wogole nie boli jedynie końcówka fostimonu lekko pieczę ale i tak mało co wiec jestem zadowolona z siebie ze dalam radę [emoji123][emoji106] jeszcze około 3-4 zastrzykow myślę ze pod koniec tygodnia tj. Piątek sobota niedziela będzie iui trzymajcie kochane kciuki :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
@jadzia715 a Ty na jakim etapie jesteś, że robisz zastrzyki ? Bo kilka dni mnie tu nie było i jestem trochę w tyle :p

reklama
Zastrzyki do IUI? Ciekawe, możesz rozwinąć? Jakie to zastrzyki, ile i ile mają dać pęcherzyków mniej więcej orientujesz się?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, czasem do iui jest stymulacja lekami w zastrzyku[emoji6]np.gonal
To jak kobieta slabo albo wcale nie raguje na np.clo
Mi lekarz wspomniał o 4 iui na zastrzykach( mimo że clo działało) ale udała się 3...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mam zastrzyku Fostimon na hiperstymulacje jajnikow ale ile z tego jajek będzie dowiem się jutro lub pojutrze na USG i co 36h ten zastrzyk a na końcu ovitrelle na pęknięcie ale wam powiem ze ja pięknie na clo reagowałam wydaje mi się ze to zbędne wydawaniem pieniędzy na zastrzyku bo sumasumarum 6zastrzykow Fostimon i jeden ovitrelle 700 zł a sama iui 600 zł każda wizyta 150 no ale czego się nie robi dla ciąży :-)

Tak mam zastrzyku Fostimon na hiperstymulacje jajnikow ale ile z tego jajek będzie dowiem się jutro lub pojutrze na USG i co 36h ten zastrzyk a na końcu ovitrelle na pęknięcie ale wam powiem ze ja pięknie na clo reagowałam wydaje mi się ze to zbędne wydawaniem pieniędzy na zastrzyku bo sumasumarum 6zastrzykow Fostimon i jeden ovitrelle 700 zł a sama iui 600 zł każda wizyta 150 no ale czego się nie robi dla ciąży :-)

Do iui i Tak max chyba 3-4 jajeczka mogą być...kilkanaście to do ivf...
To właściwie dlaczego bierzesz zastrzyki? Przecież właśnie powinno się unikać hiperstymulacji...

Do iui i Tak max chyba 3-4 jajeczka mogą być...kilkanaście to do ivf...
To właściwie dlaczego bierzesz zastrzyki? Przecież właśnie powinno się unikać hiperstymulacji...

Nie wiem chyba po to żeby zwiększyć szanse jedno jajko a 3 jajka to jest różnica

reklama
A co powiecie dziewczyny o drożności jajowodów ? Jak to się odbywa czy boli itd ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry