reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
do IUI musi być ogólne badanie nasienia i drożność jajowodów wskazaniem wrogość śluzu w teście po stosunku, ale to kontrowersyjne więc niekoniecznie
W invikcie decyzję zawsze podejmuje lekarz więc go dopytaj co w waszym przypadku
Dr Kunicki to śwetny lekarz, na pewno wszystko wyjaśni

Ostatnia edycja:
reklama
do IUI musi być ogólne badanie nasienia i drożność jajowodów wskazaniem wrogość śluzu w teście po stosunku, ale to kontrowersyjne więc niekoniecznie
Ja mam całą listę typu hiv, kiła, cytologia, chlamydia, grupy krwi, różyczka, toxoplazmoza itp.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

W invikcie decyzję zawsze podejmuje lekarz więc go dopytaj co w waszym przypadku
Dr Kunicki to śwetny lekarz, na pewno wszystko wyjaśni
Wszystkie te badania juz miałam. Dr ok, wszysttko wyjasnia i jest mily. ale ta klinika ...mam wiele zarzutow po leczeniu się tam od lutego 2017. No ale wiadomo każdemu się nie dogodzi ... choć to prywatna klinika i powinno być na tip top.

no cytologię aktualną zawsze trzeba mieć, a badania na nosicielstwo do każdego zabiegu dastwa - a tu partner jest dawcą nasienie w sensie medycznym więc też - badania na nosicielstwo są ważne tylko 3 miesiące więc czekajcie do ostatniej chwili z ich zrobieniem (hiv, kila, zapalenie wątroby itd)

no cytologię aktualną zawsze trzeba mieć, a badania na nosicielstwo do każdego zabiegu dastwa - a tu partner jest dawcą nasienie w sensie medycznym więc też - badania na nosicielstwo są ważne tylko 3 miesiące więc czekajcie do ostatniej chwili z ich zrobieniem (hiv, kila, zapalenie wątroby itd)
Nie wiem czy to zależy od kliniki ale u mnie 6 mcy...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy to zależy od kliniki ale u mnie 6 mcy...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak u mnie tez wszystkie 6 miesięcy, wyjątkiem jest cytologa ktora jest ważna rok i grupy krwi bezterminowo. Ale tak jak mówię w Czechach nie potrzebne było nic, aż się dziwię, co kraj to obyczaj

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry