A jak zaciazyla ? Nie mogę sobie przypomniećPo tym w jakich okolicznościach zaciążyła Tyczusia, ja uwierzę we wszystko... ;P
reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Pęcherzyki po niedrożnej stronie, słabe nasienie, nie podeszli do IUI. Jedno przytulanie i bachhhh, dwie kreski na teście ;pA jak zaciazyla ? Nie mogę sobie przypomnieć
reqiem
Powinno. Minimum 3 dni maximum 5 mi mówili.Witam Ile przed iui trzeba wstrzymać się od współżycia ? Wczoraj wieczoram (piątek) przytulaliśmy się z mężem a w poniedzialek mam iui, czy takie nasienie wystarczy?
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Nasienie mąż ma dobre, moje wyniki również są dobre a ciąży jak nie było tak niema, mam nadzieję, że w poniedziałek iui się uda. Po jakim czasie powinnam wykonać test?Ok 3dni. Ale jak dobre nasienie to nawet mniej. Mi sie kiedys owu przesunela i 1,5dnia tylko bylo przerwy a i tak dalo rade)
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
reqiem
Mniej więcej po 14 dniach od IUI w terminie spoedzieawnej @. A jak długo się staracie i gdzie IUI wykonujecie?Nasienie mąż ma dobre, moje wyniki również są dobre a ciąży jak nie było tak niema, mam nadzieję, że w poniedziałek iui się uda. Po jakim czasie powinnam wykonać test?
reklama
Staramy się od ponad 3 lat. IUI będzie wykonywana w Koszalinie w klinice MedicusMniej więcej po 14 dniach od IUI w terminie spoedzieawnej @. A jak długo się staracie i gdzie IUI wykonujecie?
Podziel się: