reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ano :-) Ja mam rozstępy tak czy tak ale nie chę miec więcej.

Oliwka do masażu zapobiegająca powstawaniu rozstępów,

HIPP olejek do masażu Mama soft jest szczególnie polecany dla skóry w okresie ciąż.
Zawiera cenne olejki roślinne z migdałów, jojoba i rokitnika. Odżywia skórę, jednocześnie dostarczając wilgoci, dzięki czemu skóra może rozciągnąć bez uszkodzeń.

Cechy Oliwki Hipp Mama soft

• Pojemność 100ml
  • Pomaga skutecznie zapobiegać rozstępom
  • 100% naturalne olejki z migdałów, jojoba i rokitnika
  • Chroni skórę przed wysychaniem i pomaga utrzymać elastyczność skóry
  • Nie zawiera olejów mineralnych
  • Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów
  • Nie zawiera emulgatorów PEG
W czasie ciąży zmienia się skóra każdej kobiety. Pomimo że tkanki kobiety mogą się znacznie rozciągnąć, możesz wspomóc elastyczność tkanek poprzez regularny masaż i nawilżanie.

Skład: Helianthus annuus Seed Oil, Simmondsia chinensis oleju z nasion, Prunus Dulcis Oil Amygdalus, Hippophae rhamnoides Fruit Extract, kaprylowego / kaprynowego trójglicerydów, diethylhexyl malonianów Syringylidene, perfum.

Producent: HIPP GmbH

reklama
Madzia- 500zł, na razie kazał nam się finansowo przygotować, a się okaże na miejscu jak Natalia (embriolog) je wyjmie do zapodania. Powiedział, że najcześciej to wykonują po rozmrożeniu, ale to tak w razie W....
Lindi- dobrze, że mi podsunęłaś te olejki, bo ja również mam kłopoty z rozstępami i tak pomyślałam, że jak rzeczywiście zaciążę to od początku chcę się smarować żeby w ogóle skórę przygotować i właśnie żeby nie mieć więcej tych cholerstw- ja co prawda mam po wewnętrznej stronie ud i to już mi w zupełności wystarczy!!!! A ile kosztuje taka buteleczka?!?!?!?

Taa - imprezka :-) Wstałam o 4 rano, żeby lubego na ciapąg zawieźć i normalnie padam z nóg. Około 12 w pracy myślałam że zasnę na biurku. Teraz czekam na @. To już 31 dc.

Sylha ta oliwka z firmy HIPP kosztuje u mnie 11euro to około 45zł.
Natomiast krem Mustella kupowałam w PL za 99zł i olejek Clarinsa też za 180zł.
Olejek Clarinsa bardziej mi odpowiadał podczas przeziębienia, bo miał zapach taki miętowy i bardziej mi nos przetykał (niż działal na rozstępy) moja kuzynka poleciła mi sprawdzoną Mustelle -jest ok, ale po kąpieli zdecydowanie wolę olejek więc dlatego był nowy zakup. Olejki miałam przeróżne, z Johnsona , z Nivea ale ten Hipp mi najlepiej przpasował. Nie leje się jak woda, ma bardzo przjemny zapach.cena też mi się wydaje w miarę przstępna. Uważam to za dobrą inwestycję.

reklama
Ja to kupiłam na Słowacji w sklepie TESCO na dziale z kosmetykami , jedzeniem i ubrankami dla dzieci.
Więc w PL też powinno być. Ewentualnie zostaje allegro albo ja :-)

Do góry