reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dobra ja jestem po, teraz trzymam Anka za ciebie kciukasy- napisz potem ci i jak!!!!!
A ja muszę Wam powiedzieć mamy naprawdę świetną embriolog- w ogóle wygląda na zwykła dziewuszkę, a to już senior embriolog.....wszystko wytłumaczyła mi baaaardzo dokładnie, lekko i łatwo jak w ogóle cały ten proces przebiega....
Po kolei: w sumie pobrali mi 15 komórek, ale jedna od razu była do niczego, z 14 zapłodniło się 12, ich jakość: 6 bardzo dobrych, 3 dobre, 3 złe. Zostało 8- dzisiaj się zaczęła ich 3 doba i wszystkie się rozwijają nadal z tym, że 1 jest cofnięty o dobę, ale się rozwija dlaczego to nie wiadomo- ciężko cokolwiek na tym etapie powiedzieć- czyli nadal czekać, bo nie mogła mi powiedzieć czy wszystkie zostaną, czy wszystkie zniknąąąą...:zawstydzona/y:dalej czekać, ale będziemy nadal w kontakcie i już sam plus, że transferu nie będzie dzisiaj:-p , no to tak pokrótce tego co się nadowiadywałam :-)

sylha ciesze sie bardzo :D no jakie wiesci dobre dzis :)
a ja sie do banku po.. kredyt musze zaraz zebrac...... wiecie co ;/ zalamana jestem, rachunki za ogrzewanie wynosza prawie 3 tys i nie mam jak zaplacic.. musze na raty przez bank bo inaczej mi odetna....... nienawidze tego domu!!!!!! ja chce go juz sprzedac!!!

Błonka- spokojnie jeszcze się nacieszysz swoim gniazdkiem!!!!Jak to mi ostatnio koleżanka powiedziała (też po inv), że każdy ma jakieś swoje etapy w życiu przez które musi przejść.... a ja zaraz pędzę do dentysty- mamnadzieję ostani raz, bo nie chcę świeżo po transferze latać...

Hej dziewczęta;)
Właśnie weszłam do domku i odrazu tu zaglądam ;) za kciuki i powodzenie nie dziękuję aby nie zapeszyć.Ale jedno Wam powiem , nerwowa się robię bo dziś jakoś strasznie dają mi znać że istnieją moje jajniki , dziwne nigdy ich aż tak nie czułam jak dziś, moze te pęchęrze się rozbijają swoją obiętością hahhaa:happy: nie wiem , zapytam czy może być coś nie tak bo zwariuję z niewiedzy, poza tym wczoraj coś mi temperatura skakała aż do 37,8 st.Hmmm nie chcę wiedzieć lepiej co i jak się ze mną dzieje.OK idę pod prysznic , mój M o 13 tej będzie się starał , a potem razem załatwimy sprawę ;))) odezwę się potem dziewczynki, pa pa

Anka- wszystko w najleszym porządku tempka i czucie jajników to znak, że pęcherzyki pękają i zaczyna się owulacja!!!!!!!Będzie dobrze!!!!!!Gin się dobrze z czasem wstrzelił.
Lonidi, Magdusia- czy Wasze zarodki przed transferem miały hatching?!?!?!?
Gin mi dzwonił, w środę o 12 transfer i mi właśnie powiedział zeby ewentualnie przygotować na ten hatching kasę...

Anka jak będzie Sony na forum to śmiało możesz sie jej zapytać jakie zna sposoby na pęknięcie pęcherzyków, bo z tego co pamietam to brała gorącą kąpiel ( i zadziałało) a jakaś inna koleżanka robiła brzuszki.
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Sylha no to wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby tak dalej.

Ja jutro kończę 4 miesiąc kalendarzowy.

A dla ciężarówek obecnych i przyszłych polecam:

2093628217.jpeg

Aktualnie mój super produkt.

Mam jeszcze krem z firmy Mustella i olejek z Clarinsa ale ten Hipp mama jest super.

reklama
Do góry