reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na 14 12 było dojrzałych do zapłodnienia, zapłodniło się 8, muszę czekać do poniedziałku na dalsze wieści, czy i jak się dzielą- jeżeli zostaną tylko 2 to transfer w poniedziałek, żeby dłużej nie czekać, a jeżeli będzie git to czekamy do środy.....Boże jakież to dalej niepewne....proszę niech będzie wszystko dobrze!!!!!!!!!:-(

reklama
Sylha super wynik 8-musi być dobrze-pamiętam jak czekałam na telefon,a jak zadzwonił, to bałam się odebrać-badz dobrej mysli i my razem z Tobą-zajrzę pózniej, jadę na zakupki.

Ale teraz widzę, że zastrzyki, punkcja-to to wszystko jest pikuś w porównaniu z tą niepewnością, echhh, teraz to moje najdłuższe dni.....

Jutro to jest w Niedzielę 19.02.2012 o 22:00 na Tvn Style jest program
pt"Prawo do dziecka".
Jest to program o in vitro.

Sylha wynik masz super. Niepewność to miałam ja, bo miałam wyciągnięte tylko 2 bąbelki. Co prawda 2 się zapłodniły ale tylko jeden dzielił się prawidłowo. ja odchodziłam od zmysłów.A Ty przy takiej ilości to masz luzik.

Lindi- no chyba za fest panikuję, ale koleżanka tak miała 8 się zapłodniło i w 3dobie przestało się dzielić wszystkie!!!!
A swoją drogą nie mam TVN style, ale może wyniucham coś w necie, szkoda, że tak mało się mówi o tym. Palacze sami sobie winni mają prawo do leczenia raka płuc, alkoholik ma prawo do leczenia swojej wątroby, a my?!?!?Choć nie zawiniliśmy w niemocy posiadania dziecka pozostajemy zdani na siebie i życzliwych lekarzy, którzy pomagają spełnić marzenia, ale słono za to sobie liczą:zawstydzona/y:. Płacę podatki, ubezpieczam się, dlaczego w tej akurat kwestii nie mogę liczyć na pomoc państwa?!?!?

Ostatnia edycja:
Na razie się nie stresuj. trochę wyluzuj i spraw sobie jakąś przyjemność. W poniedziałek będziesz wiedziała co i jak. Chociaż ja myslę , że dopiero w środę będziesz miała transfer. ale nie myśl o tym non stop jak się dzielą i czy się dzielą , bo będziewsz wpadała w paranoję. Ja sobie powiedziałam co ma byc to będzie, jak teraz się nie podzieli to robię drugi raz punkcję. Aż do skutku.

Jasię mam niestresować:eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: hahaha majty voll:-p:zawstydzona/y:, staram się ale co z tego jak to silniejsze ode mnie!!!!Ale będzie dobrze, bo w końcu musi!!!!!Ty i Madzia jestescie dla mnie przykładem, że się udaje za 1 razem i tego mam się zamiar trzymać!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Dokładnie tak, trzymaj się tego i będzie dobrze. A jak tam pogoda, nadal pada u Ciebie śnieg czy już przyszła odwilż?

Do góry