a gdzie robiłaś?
Ja w Lublinie się leczę. Wiem ze co miasto to inna cena ale 1800 za iui to już lekka przesada
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie robiłaś?
W Gamecie 800zł. Też uważam, że ta cena to kosmos.Ja w Lublinie się leczę. Wiem ze co miasto to inna cena ale 1800 za iui to już lekka przesada
a macie może doświadczenia z tymi klinikami Link do: Klinika leczenia niepłodności - Invimed lub Link do: Polmedis - Klinika leczenia niepłodności
ja moje iui robiłam w prywatnym gabinecie w Kaliszu ale myślę teraz o klinikach
test negatywny @ brak i jak sprawdzam ceny i z tego co piszecie to faktycznie przepłacam chyba jutro idę na ostatnią wizytę do tego lekarza
35 dc @ brak, cykle zwykle 26-28 dniowe, zrobiłam test i negatywny
myślę, że 2 iui również bezskuteczna zero objawów ciąży w środę lekarz
myślę także nad zmianą lekarza koszt zabiegu u obecnego to 1 800 zł plus wizyty kontrolne
znacie może kogoś tańszego okolice Wrocławia / Kalisza / ewentualnie Łódź
clo brałam od 3-5 dnia 1 tabletka dziennieMam doświadczenie z klinika Invicta Warszawa.jakby ktoś chciał coś wiedzieć wiecej to chętnie opowiem. A od którego dnia cyklu bierzecie clo ?
to jest różnica cenowa ... ja za wizytę 200 zł a sam zabieg 1800 złJa za sam zabieg płaciłam 850zl , wizyty 120zl.
We Wrocławiu ww Invimedzie.
to jest różnica cenowa ... ja za wizytę 200 zł a sam zabieg 1800 zł
napisz mi jeszcze proszę jak oni podchodzą do iui chcą jakieś swoje dodatkowe badania czy po monitoringu cyklu są w stanie się podjąć iui?
to gratulację miło się czyta że się udaje ! - dużo dobregoJa robiłam u nich badania z krwi, cytologię i miałam robione badanie drożności jajowodów. Jak wrócę z pracy poszukam listę z badaniami i cennik - powinnam mieć. Ja z kliniki jestem zadowolona. Podjęliśmy leczenie tam z polecenia koleżanki. Mieszkam w Irlandii i latałam na badania i wizyty. Jak miałam jakieś pytania kontaktowałam się z lekarzem telefonicznie i mailowo. W czerwcu miałam IUI i udała się