reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
My już po iui, test mam zrobić 25.12 wtedy też przewidziana @. M ma zrobić badania genetyczne i hormonalne (ledwie się mieści w normach do iui) , mamy się też zastanowić co robimy dalej. Recepty mam na dwie opcje, ale koszt 10tys (chyba tylko to mnie najbardziej przeraża).

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi przy jakiej wielkości pecherzyka mialyscie inseminacje ? Ja przy 19 może 20 max.a zastrzyk miałam podany okolo 17.00 w czwartek a inseminacje po 17.00 w pt.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powiedzcie mi przy jakiej wielkości pecherzyka mialyscie inseminacje ? Ja przy 19 może 20 max.a zastrzyk miałam podany okolo 17.00 w czwartek a inseminacje po 17.00 w pt.
Ja za pierwszym razem w poniedziałek miałam 12mm , w środę rano zastrzyk i czwartek rano IUI, nieudana.
Teraz w poniedziałek był 20mm, poniedziałek wieczorem zastrzyk i w środę była IUI przy pęcherzyku 25mm.

@zuzik85 jeszcze nie dziękuję teraz ważne żeby ładny był przyrost :) powtórkę robię w środę;)
A więc tak jestem pi drugiej pełnej procedurze in vitro zaczynałam tak jak wy tutaj na forum o IUI :) dziś odebrałam bete 59.30... :) marzenia się spełniają:)
Teraz czekam na super przyrost i pierwsze usg i każde kolejne ! :)
3mam mocno kciuki za wszystkie na tym forum :) buziaki !!

Dołączam. 12 dc. Pęcherzyki 17,4 i 18,7. Endo podobno ładne ale jak dla mnie trochę mikre 7,5.
Jutro zastrzyk, choć nie wiem o której. I w środę IUI, nie będę mówić która ;)

reklama
Do góry