My już po iui, test mam zrobić 25.12 wtedy też przewidziana @. M ma zrobić badania genetyczne i hormonalne (ledwie się mieści w normach do iui) , mamy się też zastanowić co robimy dalej. Recepty mam na dwie opcje, ale koszt 10tys (chyba tylko to mnie najbardziej przeraża).
reklama
To tak samo jak ja też do nich chodziłam i @cikulinka też tam chodzi ja już przeszłam na forum o in vitro I do tych lekarzy nie chodzę bo jeżdżę do Warszawy ale tam gdzie Ty i pod ta sama opieka podchodziłam do IUI powodzenia !Dr bator i Iwaniuk. Chodzę do dwóch. Bator robi zabiegi a Iwaniuk prowadzacy
zuzik85
Fanka BB :)
Po cichu gratuluję :***To tak samo jak ja też do nich chodziłam i @cikulinka też tam chodzi ja już przeszłam na forum o in vitro I do tych lekarzy nie chodzę bo jeżdżę do Warszawy ale tam gdzie Ty i pod ta sama opieka podchodziłam do IUI powodzenia !
zuzik85
U mnie pęcherzyk 23mm. Zastrzyk np w sobotę wieczorem a IUI w poniedziałek o 14.Dziewczyny powiedzcie mi przy jakiej wielkości pecherzyka mialyscie inseminacje ? Ja przy 19 może 20 max.a zastrzyk miałam podany okolo 17.00 w czwartek a inseminacje po 17.00 w pt.
reqiem
Ja za pierwszym razem w poniedziałek miałam 12mm , w środę rano zastrzyk i czwartek rano IUI, nieudana.Dziewczyny powiedzcie mi przy jakiej wielkości pecherzyka mialyscie inseminacje ? Ja przy 19 może 20 max.a zastrzyk miałam podany okolo 17.00 w czwartek a inseminacje po 17.00 w pt.
Teraz w poniedziałek był 20mm, poniedziałek wieczorem zastrzyk i w środę była IUI przy pęcherzyku 25mm.
@zuzik85 jeszcze nie dziękuję teraz ważne żeby ładny był przyrost powtórkę robię w środę
A więc tak jestem pi drugiej pełnej procedurze in vitro zaczynałam tak jak wy tutaj na forum o IUI dziś odebrałam bete 59.30... marzenia się spełniają
Teraz czekam na super przyrost i pierwsze usg i każde kolejne !
3mam mocno kciuki za wszystkie na tym forum buziaki !!
A więc tak jestem pi drugiej pełnej procedurze in vitro zaczynałam tak jak wy tutaj na forum o IUI dziś odebrałam bete 59.30... marzenia się spełniają
Teraz czekam na super przyrost i pierwsze usg i każde kolejne !
3mam mocno kciuki za wszystkie na tym forum buziaki !!
reklama
reqiem
Do środy powinno być ok, ja też miałam w poniedziałek słabsze a w środę już 13Dołączam. 12 dc. Pęcherzyki 17,4 i 18,7. Endo podobno ładne ale jak dla mnie trochę mikre 7,5.
Jutro zastrzyk, choć nie wiem o której. I w środę IUI, nie będę mówić która
Podziel się: