reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
@zuzik85 jeszcze nie dziękuję teraz ważne żeby ładny był przyrost :) powtórkę robię w środę;)
A więc tak jestem pi drugiej pełnej procedurze in vitro zaczynałam tak jak wy tutaj na forum o IUI :) dziś odebrałam bete 59.30... :) marzenia się spełniają:)
Teraz czekam na super przyrost i pierwsze usg i każde kolejne ! :)
3mam mocno kciuki za wszystkie na tym forum :) buziaki !!
super :* tzrymam kciuki i gratuluje :* kurecze nawet nie wiesz jak się ciesze

reklama
Z moja ostatnia iui nie wiazalam zbyt duzych nadzieji. Raczej caly czas nastawiam sie na in vitro,na które nigdy mialam sie nie zdecydowac. Aż tu od paru dni,ok.10 dnia po iui mam taki ból piersi jakiego jeszcze nie mialam. No i napalona jestem,ze hej :p Także jest inaczej niz po poprzednich iui,ze az nabrałam nadzieji...Choc teraz nawet po zastrzyku nic mnie nawet w jajniku nie zakulo. No coz,czekam spokojnie do soboty...

Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem

Dziewczyny mam pytanie dotyczące plemników i inseminacji. Czy u któreś wystapil taki problem : mąż / partner ma obniżona ruchliwosc plemników ? i czy to było przeciwskazaniem do zrobienia inseminacji ? Mój ma obniżona ale dużą liczebność i to podobno nie jest przeciwskazaniem
Przed oddaniem nasienia do IUI niech emek wypije mocne espresso. Tak 15 minut przed. U nas bardzo pomogło.

@nuna85 leć do sklepu i kup: banan, awokado i nasiona chia (takie coś jak pestki kiwi). Zrób papkę z 1 banana 1 awokado i łyżki tych nasion. I zjedz. Dziś dwa razy, jutro z rana przed IUI i jeszcze wieczorem. Endo pięknie po tym podskoczy. I orzechy gryź cały dzień :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110]

35 dc @ brak, cykle zwykle 26-28 dniowe, zrobiłam test i negatywny
myślę, że 2 iui również bezskuteczna zero objawów ciąży w środę lekarz
myślę także nad zmianą lekarza koszt zabiegu u obecnego to 1 800 zł plus wizyty kontrolne
znacie może kogoś tańszego okolice Wrocławia / Kalisza / ewentualnie Łódź

35 dc @ brak, cykle zwykle 26-28 dniowe, zrobiłam test i negatywny
myślę, że 2 iui również bezskuteczna zero objawów ciąży w środę lekarz
myślę także nad zmianą lekarza koszt zabiegu u obecnego to 1 800 zł plus wizyty kontrolne
znacie może kogoś tańszego okolice Wrocławia / Kalisza / ewentualnie Łódź

O kurczę to drogo strasznie[emoji33] ja za sama iui płaciłam 500 plus 2 wizyty i leki mąż wychodziło ok 800

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry