reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A jak wcześniej pęknie niż po 36 godzinach?
Podali Ci tak jak się robi przy in vitro ja dokładnie 36h przed punkcją, pobraniem jajeczek miałam zastrzyk. Jest to idealne bo pęcherzyk za chwilę będzie pękał. Tak mi tłumaczono, że nie mogę się spóźnić ani minuty bo mi jajeczka popękają.

Czyli masz dokładnie taką samą sytuację co ja. W poniedziałek wieczorem zastrzyk a w środę rano iui. Z jakim skutkiem u Ciebie?
Udało się?

Udało się :) dzisiaj wybija 29tc.
W środę IUI i naturalne starania w tygodniu oprócz wtorku.
Życzę powodzenia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Evelevel : Mam PCOS i moim problemem jest podwyższony testosteron, niski progesteron występują cykle bezowulacyjne. Maz ma batdzo duzo pkemnikow i dlatego zmniejszona ruchliwosc nie jest az takim wielkim problemem Leczylismy się w klinice Invicta w Warszawie pół roku ale nie byliśmy zadowoleni. Teraz prowadzi nas inny lekarz z Bat Med. Staramy się od czerwca 2016. Jesteśmy po 1 inseminacji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]
Bat med w Radomiu ?

reklama
Do góry