reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Podali Ci tak jak się robi przy in vitro ja dokładnie 36h przed punkcją, pobraniem jajeczek miałam zastrzyk. Jest to idealne bo pęcherzyk za chwilę będzie pękał. Tak mi tłumaczono, że nie mogę się spóźnić ani minuty bo mi jajeczka popękają.A jak wcześniej pęknie niż po 36 godzinach?
olinkaa_89
Kurcze.. To coś mi nie pasi. Ja jutro wieczorem mam zrobić sobie zastrzyk, a do kliniki wstawić się muszę w środę na 7.30 rano.
Ja miałam podany w poniedziałek wieczorem a IUI wyznaczoną na środę rano.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam podany w poniedziałek wieczorem a IUI wyznaczoną na środę rano.
Czyli masz dokładnie taką samą sytuację co ja. W poniedziałek wieczorem zastrzyk a w środę rano iui. Z jakim skutkiem u Ciebie?
Udało się?
olinkaa_89
Czyli masz dokładnie taką samą sytuację co ja. W poniedziałek wieczorem zastrzyk a w środę rano iui. Z jakim skutkiem u Ciebie?
Udało się?
Udało się dzisiaj wybija 29tc.
W środę IUI i naturalne starania w tygodniu oprócz wtorku.
Życzę powodzenia
[/QUOTE]Evelevel : Mam PCOS i moim problemem jest podwyższony testosteron, niski progesteron występują cykle bezowulacyjne. Maz ma batdzo duzo pkemnikow i dlatego zmniejszona ruchliwosc nie jest az takim wielkim problemem Leczylismy się w klinice Invicta w Warszawie pół roku ale nie byliśmy zadowoleni. Teraz prowadzi nas inny lekarz z Bat Med. Staramy się od czerwca 2016. Jesteśmy po 1 inseminacji.
Bat med w Radomiu ?
reklama
Ja też tam zaczynałam swoją przygodę z IUI..wlasnie w batmedzie .. A kto jest Twoim lekarzem prowadzącym? Doktor A.I ?Tak bo to na miejscu a wszyscy lekarze są z Warszawy. po dobrych studiach i praktykach.
Podziel się: