reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC​
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG
21 - zuzik85 - przewidywany termin @ po odstawieniu duphastonu (beta negatywna w 30d.c)​

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Co ten kalendarz taki skurczony? Nikt nic nie działa? Proszę wpisywać przewidywany termin @, monitoring, wizyty, zabiegi itp. Żebyśmy wiedziały kiedy, za kogo i za co trzymać kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha Zuzik rozwaliłas mnie [emoji12]powiem ze jakoś tak nic nie ekscytuje się ta iui teraz, ani jakoś nie myśle o tym ani nie czekam specjalnie na wizytę. Gdyby nie forum to bym całkiem o tym zapomniała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LIPIEC​
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
19 - Nuna85 - Beta HCG
21 - zuzik85 - przewidywany termin @ po odstawieniu duphastonu (beta negatywna w 30d.c)​

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Co ten kalendarz taki skurczony? Nikt nic nie działa? Proszę wpisywać przewidywany termin @, monitoring, wizyty, zabiegi itp. Żebyśmy wiedziały kiedy, za kogo i za co trzymać kciuki :)

Ja po pierwszej IUI ( 14.07.17) wiec za tydzien sprawdzem HCG :)

Dziewczynki nie wrzucam dzisiaj kalendarza bo w sumie nic tam ciekawego nie ma [emoji6]idę dzisiaj na monitoring na 18:40 i zobaczymy co tam urosło ale chyba urosło bo od 2 dni tak mnie kłuje w jajnikach, ze wczoraj musiałam wziąć nospe. Nuna dostałaś @?

Hej. Nie dostalam jeszcze. Ale daje o sobie co I rusz znac bolem z przerwami. Cos nie moze sie przedostac przez lutke. Kolejny sikacz negatywny rano. Nie ma cienia cienia, biel tylko. Pewnie do wieczora przyjdzie @

I już po [emoji6]jajkow a jajkow naprodukowałam ale dominujących są 2 jeden 17mm a drugi 16 mm oba na lewym jajniku endo 11mm. W piątek rano o 8 pregnyl w sobotę o 11 iui [emoji6]doktor stwierdził ze jak kura jajek naznosilam gdyby tamte były większe to by odwołał iui. Naliczył poza tymi dwoma 8 tak po 6-7 mm [emoji12]

Ale powiem Wam ze się zdziwiłam, pregnyl nie jest już refundowany jak płaciłam ok8 zł za dawkę to teraz 28 zł nie jest to może majątek ale cholera plus luteina plus encorton i poszło 150 [emoji53]

A ja nadal bez okresu. Zlosliwa @. Jeszcze do tego spozniona przyjdzie. Moja cierpliwosc ma swoje granice. Evelevel trzymam kciuki. Za pozostale oczywiscie tez.

reklama
Ale powiem Wam ze się zdziwiłam, pregnyl nie jest już refundowany jak płaciłam ok8 zł za dawkę to teraz 28 zł nie jest to może majątek ale cholera plus luteina plus encorton i poszło 150 [emoji53]

e to i tak nie jest źle ja i lamette 90 i acard 7,5 i wit.d chyba 14 i miovarian 39 x 2= 78 i dostinex też ok 80 a i jeszcze kwas foliowy no i jak do tego pregnyl 28 i androvit też cos koło 30 no to ładnie wychodzi i jak iui jest to jeszcze luteina no to jest trochę grosza powiem wam żę już przestałam liczyć ile na to poszło....a w poniedziałek dr.była tak adobra że mi cały miovarian dała w prezencie co prawda na 15 dni starczy ale zawsze 39zł do przodu....
no a my w tym cyklu rónież starania naturane( brak funduszy) były właśnie zakoczone....no i coś dziwnie mnie tam na dole boli.....jestem mega dobrej myśli
bo jak w poniedziałek poszłam na monitoring to okazało się ze mam jedno jajo24mm i dużo płynu doktor stwierdziłą ze musiało być ze dwa bo jest ebardzo duża ilosć tego płynu a starnia były od soboty i tak do wtorku więć teraz tylko czekać do @ która zakładam ze ma nie przyjść....ale by był czad po tych wszystkich nieudanych iui ...także można mnie dopisać ok 4-5 powinna się pojawić panna @ ale jest nieproszona
witam nowe za całą reszte trzymam kciuki:*

Do góry