zuzik85
Fanka BB :)
Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...Zuzik jak zwykle niezawodnadziękuje
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...Zuzik jak zwykle niezawodnadziękuje
![]()
Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...![]()
Po iui biore identycznie leki tylko dochodzi mi femibion i acard. Powiem Wam ze to czekanie mnie wykancza. Chyba odrazu wolalabym wiedziec czy sie udalo.a ja od 3-7 dnia biorę lamette i clo 2 po 1 tabletce potem iui i od drugiego dnia duphaston 3 po1 i luteina 2po2
Nie ma odpowiedzi na takie pytanie z prostego względu. Każda z nas jest inna, ma inny poziom hormonów, inaczej reaguje na leki. I to co u jednych wydawałoby się, że zwiastuje ciążę, u innych zwiastuje @.Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.![]()
Pierwszym objawem jest pozytywna beta...ja mawet po in vitro udanym mie mialam zadnych objawow...Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.![]()
Warto tez przeczytac potege podswiadomosci..." Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
12 - Froncia - Beta HCG
14 - Ewcikkizia - Beta HCG
14 - Justynaszatanka - Beta HCG
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Czy dopisać kogoś do kalendarza?
Zapisałam się na 19(10dc) na monitoring jużrozmawiałam wczoraj z Małżem, na razie nie zmieniamy lekarza, idziemy z moim, jak udało mu się mnie "zapłodnić" to dam mu jeszcze szansę, liczymy na kolejne 3 iui i doszliśmy do wniosku, że jak 3 się nie powioda to startujemy z ivf, ale mam nadzieję, że nie będe musiała
@zuzik85 własnie zamówiłam sobie jedną z książek, które poleciłaś, będzie już jutro więc mam świetną lekturę na weekend
Dzięki
![]()