Ewcikkizia
Fanka BB :)
Dziekuje. :* ja jeszcze tydzien i dowiem sie czy marzenie sie spelnilo czy walczymy dalej.Jakby coś to jestem do dyspozycji na priv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje. :* ja jeszcze tydzien i dowiem sie czy marzenie sie spelnilo czy walczymy dalej.Jakby coś to jestem do dyspozycji na priv
Kurczaczki, ja was tylko podczytuje, fakt faktem od dawna i mam nadzieje ze wybaczycie ze sie wtracam. mMnie samej ivf sie udalo, do iui nie podchodzilam, bo wyniki meza nie pozwalaly, a moje tez nie byly idealne. Ale ja o tym, ze mam podobne podejscie do tego opisanego powyzej przez zuzik. Mimo ze to co nas spotyka jest straszne, moglo byc gorzej. Serio. Kazda z nas ma cos czego pokolenia kobiet przed nami nie mialy - szanse. A to juz jest bardzo duzo. Sposobow tez jest sporo i iui i ivf i adopcja komorek i dawstwo nasienia. Ja cieszylam sie ze w tym nieszczesciu istnieja sposoby zeby mi pomoc zostac matka. Co oczywiscie nie znaczy, ze nie miewalam poteznych dołów.Miałam taki czas, że "z nienawiścią" patrzyłam na kobiety w ciąży i małe dzieci. Ale czytając jakąś książkę o ludziach chorych na raka wszystko się we mnie zmieniło. Ktoś tam pisał, dlaczego mnie spotkała taka tragedia? I terapeuta odpowiadał: "a dlaczego nie? W czym jesteś lepszy? Dlaczego chciałbyś, żeby zachorował ktoś inny?" I tak, dzień po dniu stawalam się lepsza. Zaczęłam uśmiechać sie do kobiet prowadzących wózek, chodzić na plac zabaw, obcować z dziećmi. Zawsze towarzyszyła mi myśl, że ja też kiedyś będę MAMĄ. Było ciężko, ale wiara i dążenie do upragnionego celu dawały mi siłę.
I dziewczyny z tego forum. Do końca życia będę im za to wdzięczna!!!
Stara Gwardio - to o was (pewnie niektóre przeczytają)
O, miło, że wpadłaś mam dużo do nadrobienia na Waszym wątku ale tak w skrócie, który to Twój t.c? :*No i zapomnialam dodac, ze niezmiennie wam kibicuje. Oby obylo sie bez wyciagania "ciezszych dzial", ale jesli taki moment nastapi - zawsze jestescie mile widziane na forum o ivf
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis jest 17t 0d. Alez ten czas leciO, miło, że wpadłaś mam dużo do nadrobienia na Waszym wątku ale tak w skrócie, który to Twój t.c? :*
Dzięki Tobie przypomniałam sobie, że miałam napisać nowym staraczkom, żeby
- unikały leków przeciwbólowych zawierających ibuprofen. Stosowanie bardzo niekorzystnie wpływa na jakość komórek jajowych!
Najbezpieczniejsze są leki z paracetamolem. Zwróćcie uwagę co bierzecie na bóle miesiączkowe, bo właśnie wtedy zaczyna dojrzewać nowa komórka jajowa.
Noo to już M@gda rośnijcie zdrowo!Dzis jest 17t 0d. Alez ten czas leci
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Rosniemy i to galancie juz sie w wiekszosc ciuchow nie mieszcze albo cos mnie gdzie gniecie czy uwiera, a niby tylko 2 kg przytylam...Noo to już M@gda rośnijcie zdrowo!
&&&&&