zuzik85
Fanka BB :)
Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...Zuzik jak zwykle niezawodna dziękuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...Zuzik jak zwykle niezawodna dziękuje
Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.Dzielę się wiedzą. Kiedyś ktoś dzielił się ze mną...
Po iui biore identycznie leki tylko dochodzi mi femibion i acard. Powiem Wam ze to czekanie mnie wykancza. Chyba odrazu wolalabym wiedziec czy sie udalo.a ja od 3-7 dnia biorę lamette i clo 2 po 1 tabletce potem iui i od drugiego dnia duphaston 3 po1 i luteina 2po2
Nie ma odpowiedzi na takie pytanie z prostego względu. Każda z nas jest inna, ma inny poziom hormonów, inaczej reaguje na leki. I to co u jednych wydawałoby się, że zwiastuje ciążę, u innych zwiastuje @.Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.
Pierwszym objawem jest pozytywna beta...ja mawet po in vitro udanym mie mialam zadnych objawow...Ponowie tez wczesniejsze pytanie. Jak szybko po iui mozna dostrzegac objawy ciazy? I jakie sa te najwczesniejsze? Moze troche dziwne pytanie ale nurtuje mnie to od jakiegos czasu.
Warto tez przeczytac potege podswiadomosci..." Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LIPIEC
12 - Froncia - Beta HCG
14 - Ewcikkizia - Beta HCG
14 - Justynaszatanka - Beta HCG
19 - Evelevel (III) - monitoring cyklu
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Czy dopisać kogoś do kalendarza?
Zapisałam się na 19(10dc) na monitoring już rozmawiałam wczoraj z Małżem, na razie nie zmieniamy lekarza, idziemy z moim, jak udało mu się mnie "zapłodnić" to dam mu jeszcze szansę, liczymy na kolejne 3 iui i doszliśmy do wniosku, że jak 3 się nie powioda to startujemy z ivf, ale mam nadzieję, że nie będe musiała @zuzik85 własnie zamówiłam sobie jedną z książek, które poleciłaś, będzie już jutro więc mam świetną lekturę na weekend Dzięki