zuzik85
Fanka BB :)
Moja beta w 14 dniu po IUI wynosiła 2,47. A ciąży nie było. Ciążę wykazuje beta co najmniej 5.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam przy obu IUI. To takie zabezpieczenie dla ewentualnej ciąży.Ok to dzieki bardzo! Zrobiłam to głównie dlatego, że biorę duphaston po którym czuje się strasznie czy ktoras z was go stosuje pomimo prawidłowego progesteronu w 20 dc?
Nie mam miesiączki objawy ustąpiły wiec zrobiłam sikanca 15 dniem po iui. Miałam troche nadziei ale wyszedł negatywny, mysle ze clo sie troche przesunie. Miałyście tak przy clo?
U mnie po stymulacji clo, owulacja w 13-14dc, w cyklach naturalnych owulacja w 16dcMam pytanie do dziewczyn po stymulacji czy była różnica czasowa między owulacja po lekach a owulacja na cyklu naturalnym? Bo w następnym miesiącu moja iui miałaby wypaSC w weekend jeżeli byłaby na cyklu naturalnym, ale niestety jest wtedy zamkniete