reklama
MoKa
Fanka BB :)
@cikulinka jak się czujesz? Mam nadzieję że się trzymasz!
@froncia co u Ciebie? U mnie dalej zero oznak. Dziwny posmak w buzi trochę mokro na dole i czasami kłucie brzucha czy pobolewanie to żadne objawy...
Boję się tego co będzie...
@froncia co u Ciebie? U mnie dalej zero oznak. Dziwny posmak w buzi trochę mokro na dole i czasami kłucie brzucha czy pobolewanie to żadne objawy...
Boję się tego co będzie...
Moka a wiesz ze o Tobie też pomyślałam i właśnie chciałam napisać..... ja objawów nie mam... tylko te piersi takie nabrzmiale troszkę.... też sie boję że będzie porażka..... z kolejnym dniem coraz bardziej się obawiam..... śluz słabo doslownie tr oszke... czy ja kiedyś zobaczę dwie kreski na teście?? Co jest nie tak....
4 po pol roku przerwyLuska no to trzymamy kciuki... która to będzie Twoja iui?
Luska my sie staramu 2.5 roku... nie poddaje sie ale zastanawiam się co możemy być jeszcze nie tak.... że się nie udaje... U mnie hormony też juz ok w sumie muszę sobie właśnie zrobić i zobaczyć czy wszystko jest okiej.... Z mężem jest też w miarę okiej..nie super...ale lepiej.... niż byl o.. .. obyśmy się doczekali... A jakie masz plany w razie jak by sie nie udało oczywiście życzę żeby się teraz powiodło.. . Już tyle czekamy ze już czas żeby ujrzeć dwie kreseczki...
Narazie mamy 3 proby iui na nfz jak cos to moze dadza nam jeszcze dodatkowe proby a co dalej pewnie in vitro tyle ze nie mam kasy wiec pewnie kredyt nam zostanie narazie nie mysleLuska my sie staramu 2.5 roku... nie poddaje sie ale zastanawiam się co możemy być jeszcze nie tak.... że się nie udaje... U mnie hormony też juz ok w sumie muszę sobie właśnie zrobić i zobaczyć czy wszystko jest okiej.... Z mężem jest też w miarę okiej..nie super...ale lepiej.... niż byl o.. .. obyśmy się doczekali... A jakie masz plany w razie jak by sie nie udało oczywiście życzę żeby się teraz powiodło.. . Już tyle czekamy ze już czas żeby ujrzeć dwie kreseczki...
reklama
W kielcach szpital matki i dziecka na ul prostejKochana a gdzie na NFZ?? Robisz w jakim mieście jak znalazłaś?
Podziel się: