Hej dziewczyny. Własnie zaczynam przygotowania do drugiej i ostatniej iui. Nastepny krok to juz in vitro. Wczoraj bylam na wizycie i od 5 do 9 dc dostalam jak zawsze CLO ale od 10 do 12 mam brać Mensinorm. Czy ktoraś z Was brała ten lek?? Trochę się martwię bo dobrze reagowałam na CLO (przy pierwszej iui mialam 4 pecherzyki z ktorych 2 pekły przed iui). Lekarz powiedział że zrobi iui na wiekszej ilości pęcherzyków żeby zwiększyć szanse na zapłodnienie ale ja obawiam się takiego podejścia.
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Oczywiście codziennie tu zaglądam w końcu prowadzę kalendarz i chociaż raz staram się go z rana wstawić no chyba że któraś z dziewczyn byłaby chętna go przejąć???Jolancik, trzymam kciuki. Zaglądaj do nas
Hej pisalam tu kiedys podchodzimy do 4 iui w przyszlym tygodniu dzis mam 6 dc clo daje mi popalic jajniki szaleja w piatek mam usg trzymajcie kciuki za ladne pecherzyki. Odpoczelam pol roku i wracam do staran[emoji5]
Moje hormony tarczyca i troszke slabsze nasienieWitaj Luska22. Trzymam kciuki ...Kochana a powiedz co u Was przyczyna niepowodzeń ??
jolancik
Jak wejdziesz na swój profil tj. sygnatura - i tam wpisujesz swoje informacjeJolancik pomóz mi... jak wstawić informacje o sobie tak jak Ty masz pod wypowiedzia?
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MAJ
18 – gooossia17 (II) – beta hcg, Procreas Szczecin
23 - Bubu19821 (II) - wizyta w spr. in vitro (Szczecin)
CZERWIEC
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Czy dopisać kogoś do kalendarza?
reklama
Podziel się: