Ja mam usg 19 maja w 9dc potem w 22 maja w 12dc i ustalamy iui pewnie w okolicy srody[emoji5],, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MAJ
18 – gooossia17 (II) – beta hcg, Procreas Szczecin
23 - Bubu19821 (II) - wizyta w spr. in vitro (Szczecin)
CZERWIEC
09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!
Czy dopisać kogoś do kalendarza?
reklama
2-4 dni zwykle 3Dziewczyny ile dni po odstawieniu luteiny przychodziła u was @¿
jolancik
Fanka BB :)
Ok dziękuję w takim razie kalendarz jest TwójJolancik jeśli chcesz to ja przejmę kalendarz i tak teraz codziennie tu zaglądam z rana w pracy wiec możesz spokojnie przygotowywać się do ivf [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
vadera
Tak też zrobię. Do jutra czekam. Po południu spróbuję zrobić test. Po spodziewanej miesiaczce powinien wyjść prawidłowo. Dzięki za pomoc
Bubu jak okaże się, że jesteś w ciąży (czego Ci życzę i na co liczę) to Ci tak nakopię do dupy że kropek się złapie zebami i pazurami... Dzieczyny tyle się mówi o testach sikanych i odstawianiu leków. Jeśli macie małe stężenie hcg to test sikany może wyjść pozytywnie dopiero i ponad tydzień PO spodziewanej miesiączce. Nie szkoda wam naprawdę ryzykować odstawiania leków nie zrobiwszy bety? Ja rozumiem, że to koszt, ale zarzucając progesteron tak szybko ryzykujecie za każdym razem, że nagły spadek doprowadzi do poronienia. A nawet nie będziecie o tym wiedzieć bo przyjmiecie na wiarę, że dostałyście okres... Odżałujcie te 25/30 zł i róbcie bety. Jasne, że nie wszystkim wyjdą dodatnie, ale tym co wyjdą mogą uratować ciążę.
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
MAJ
19 - Sikulinda - Monitoring cyklu
CZERWIEC
Czy kogoś jeszcze dopisać? Coś nam się strasznie kalenadzr skurczyl
MAJ
CZERWIEC
Mnie możesz dopisać, 15 maja miałam drugą iui i 26 maja mam zrobić betę oby ten termin w dzień matki był szczęśliwy,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
MAJ
CZERWIEC
Trochę się martwię moim endometrium bo jest cienskie :/ 7,6 mm w dzień po owulacji...
Bubu19821
Ja ten cykl miałam zwykły itzn bez stymulacji i na własną rękę bralam luteine. Odstawilam tak jak lekarz kazał zrobić przy iui. Po ostatniej iui minął już miesiąc. Wiem że cuda się zdarzają ale nie wiem czy wy też tak macie jak ja? Tzn ja mam niepłodność idiopatyczna i czuje ze przyczyn jest kilka. Jedną z nich na pewno niewydolność drugiej fazy i mam dziwne przeczucie ze moge mieć wrogi śluz. Wizyta u lekarza już za tydzień więc tym razem nie odpuszczę i każe zrobić dokładne badania. Opieranie się na wynikach typu tsh, PRL i innych które były wykonane przeszło 1,5 roku temu raczej nie jest dobrym rozwiązaniem... Mam takie poczucie że lekarz trochę sobie zlewa... A propos @ powoli przychodziBubu jak okaże się, że jesteś w ciąży (czego Ci życzę i na co liczę) to Ci tak nakopię do dupy że kropek się złapie zebami i pazurami... Dzieczyny tyle się mówi o testach sikanych i odstawianiu leków. Jeśli macie małe stężenie hcg to test sikany może wyjść pozytywnie dopiero i ponad tydzień PO spodziewanej miesiączce. Nie szkoda wam naprawdę ryzykować odstawiania leków nie zrobiwszy bety? Ja rozumiem, że to koszt, ale zarzucając progesteron tak szybko ryzykujecie za każdym razem, że nagły spadek doprowadzi do poronienia. A nawet nie będziecie o tym wiedzieć bo przyjmiecie na wiarę, że dostałyście okres... Odżałujcie te 25/30 zł i róbcie bety. Jasne, że nie wszystkim wyjdą dodatnie, ale tym co wyjdą mogą uratować ciążę.
MoKa
natalix0
Wrogi śluz to podobno wielka ściema. Mój lekarz twierdzi,że jest to malo miarodajne badanie. W każdym cyklu śluz jest inny . Mi niby wyszedł...Ja ten cykl miałam zwykły itzn bez stymulacji i na własną rękę bralam luteine. Odstawilam tak jak lekarz kazał zrobić przy iui. Po ostatniej iui minął już miesiąc. Wiem że cuda się zdarzają ale nie wiem czy wy też tak macie jak ja? Tzn ja mam niepłodność idiopatyczna i czuje ze przyczyn jest kilka. Jedną z nich na pewno niewydolność drugiej fazy i mam dziwne przeczucie ze moge mieć wrogi śluz. Wizyta u lekarza już za tydzień więc tym razem nie odpuszczę i każe zrobić dokładne badania. Opieranie się na wynikach typu tsh, PRL i innych które były wykonane przeszło 1,5 roku temu raczej nie jest dobrym rozwiązaniem... Mam takie poczucie że lekarz trochę sobie zlewa... A propos @ powoli przychodzi
reklama
Podziel się: