Dzieki za wszystkie info☺pewnie tez zrobimy te dwa badania o ktorych pisalas no i trzeba walczyc ja jeszcze w tym miesiacu podejde do IuI no i zobaczymy co dalej...a wy robiliscie te badania w tego biologa czy w innym miejscuJa się kiedyś pytałam Szkodziaka do ilu razy próbować i powiedział ze on zaleca 5-6 max bo później już nie ma sensu i pozostaje tylko in vitro. Ja jak na razie nie mam zaleceń na to ale noe wykluczam chociaż chciałabym żeby iui może w czerwcu albo max w lipcu już się powiodło. Na razie czekam na badania i wizytę w szpitalu w celu diagnozy poronień i próbujemy dalej [emoji6] ale jesteś w dobrych rękach. Ja proponuje zrobić dna i hbs bo to poleca zrobić mikrobiolog mój M pomimo doskonałego nasienia zrobił i w rym kierunku jesteśmy spokojni [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
MoKa
Fanka BB :)
Normalnie po owu najpierw miałam taki kremowy a później sluz przed @ w ogóle znikał. W cyklu którym się udało sluz był ciągle, nie tak przejrzysty jak plodny, był bardziej biały ale też rozciagliwy
Pyreczka a ile dni przed @ normalnie zanikał Ci śluz a tym razem został. I sorry za głupie może pytanie ale czy on był taki "lśniący/perłowy" bo mam taki i dziwny się mi taki wydaje...
Moka powiem Tobie ze to może być dobry znak... ja nie mam prawie śluzu a jest koloru białego.... wszystko się u mnie składa jak na okres wszystkie objawy.... Piersi większe.. . Teraz prawie zero śluzu...ehhh.... czuje że sie nie udalo....
hej, jestem 3 dni po inseminacji, stresuję się jak diabli. nie wiem jak ja wytrzymam ten czas kiedy będę mogła zrobić test albo na termin miesiączki. masakra. czas się ciągnie nie ubłaganie
MoKa
Moka powiem Tobie ze to może być dobry znak... ja nie mam prawie śluzu a jest koloru białego.... wszystko się u mnie składa jak na okres wszystkie objawy.... Piersi większe.. . Teraz prawie zero śluzu...ehhh.... czuje że sie nie udalo....
No mnie za to z piersiami nic się nie dzieje ani większe nie są, żyłek nie widać i nie bolą. Przed @ też nigdy nie bolą mnie piersi. Śluzu nie mam dużo tylko kilka razy w ciągu dnia wyleci więcej na bieliznę a tak to na papierze widzę go. Jedyne co mnie dziwi to że jest rozciągliwy, biało kremowy i błyszczący. Zazwyczaj miałam taki kremowy zwykły nawet nie lepki. Ale nie zamierzam się nakręcać bo wiem jak rozczarowanie boli...
hej, jestem 3 dni po inseminacji, stresuję się jak diabli. nie wiem jak ja wytrzymam ten czas kiedy będę mogła zrobić test albo na termin miesiączki. masakra. czas się ciągnie nie ubłaganie
Doskonale Cię wszystkie tu rozumiemy
Dzieki za wszystkie info[emoji5]pewnie tez zrobimy te dwa badania o ktorych pisalas no i trzeba walczyc ja jeszcze w tym miesiacu podejde do IuI no i zobaczymy co dalej...a wy robiliscie te badania w tego biologa czy w innym miejscu
U niego robiliśmy ale nie w cmch a w provicie to zaraz obok z reszta jak się go zapytasz to on Ci powie co i jak [emoji6]
więc kiedy robić test c?
więc kiedy robić test c?
Najlepiej 14 dni po iui [emoji6] o zrób betę, sikance lubią oszukiwać [emoji12]
Ok dziekiU niego robiliśmy ale nie w cmch a w provicie to zaraz obok z reszta jak się go zapytasz to on Ci powie co i jak [emoji6]
reklama
cikulinka
oj kochana sama nie wiem ale wcale to nie łatwe........jest mi cieżko jak cholera a mój facet ....szkoda gadac jeszcze bardziej mnie dołuje......tyle dobrego że jegoi wyniki bardzi się polepszyły a wrecz są idealne po 70% ruchliwych tak mnie to trochę podniosło....no i te leki może zadziała to na mnie i wreszcie zaskoczę......bo jak nikt na swiecie pragnę tegoi dziecka a jak by się bliżniaki trafiły to bym była w raju......naprawde powiem szczerze ze to wy mi dajecie najwieksze nadzieje a ja za was zawszy trzymam kciuki.....Cikulinka trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!!!
Powiedz mi kochana skąd bierzesz siłę ? Ja wczoraj miałam doła ....
a dołem się nie przejmuj ja mam ago ostatnio non stop
Podziel się: