reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czekam na prywatne wiadomości do uzupełnienia tabelki jeśli nadal ją chcecie :-)

1494242003-aaaaaa.jpeg

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

To i ja się dodam: starania od stycznia 2015 3 IUI klinika CMCH Lublin teraz oczekiwania na badania w kierunku poronień nawykowych, przyczyna jak na razie wrogi śluz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieję, że nie namieszałam.

1494326490-aaaaaa.jpeg

A[*] S[*] E[*]

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję, że nie namieszałam.

1494272818-aaaaaa.jpeg

A[*] S[*] E[*]

wiec staramy się od grudnia 2015 teraz jestem po 4iui BAT-Med radom mieszkam równiez obok radomia początkowo słabe nasienie teraz jest idealne tak po wczorajszych badaniach powiedziała dr u mnie za duzo wolnego testosteronu za duża prolaktyna wyszła teraz , insulina też ciut za duża,no i jajniki drobno pęcherzykowe po zmianie leków przygotowuje się do 5 iui w oczekiwaniu na badanie przeciwciał plemnikowych

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MAJ

09 - emm_jak (II) - beta hcg, Bocian Warszawa
11 – zuzik85 - testowanie po naturalnych staraniach (Parens Rzeszów)
12 - Bubu19821 (II) - testowanie po naturalnych staraniach (Szczecin)
15 - MoKa - (I) - beta hcg, Gyncentrum Katowice
15 - cikulinka (V) - monitoring cyklu
16 - froncia (I) - testowanie
18 – gooossia17 (II) – beta hcg, Procreas Szczecin
23 - Bubu19821 (II) - wizyta w spr. in vitro (Szczecin)

CZERWIEC

09-11 – Evelevel (III) – badania szpitalne, Lublin

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy!!!!

Cikulinka trzymam za Ciebie mocno kciuki !!!!!
Powiedz mi kochana skąd bierzesz siłę ? Ja wczoraj miałam doła .... :(:(:(

Ostatnia edycja:
To i ja się dodam: starania od stycznia 2015 3 IUI klinika CMCH Lublin teraz oczekiwania na badania w kierunku poronień nawykowych, przyczyna jak na razie wrogi śluz
emoji6.png

To i ja się dodam: starania od stycznia 2015 3 IUI klinika CMCH Lublin teraz oczekiwania na badania w kierunku poronień nawykowych, przyczyna jak na razie wrogi śluz [emoji6]

Hej czytam to forum jakis czas i wyczailam ze leczysz sie tam gdzie ja obecnie moze fajnie byloby wymienic sie doswiadczeniami u mnie tez 3 lata wczesniej leczylam sie w ovum a ty u kogo sie leczysz

Hej. U Piotra Szkodziaka [emoji6]a Ty? I czemu zrezygnowałaś z Ovum? U kogo się leczyłas?

W sumie to moze jeszcze wroce do ovum narazie chcialam cos zmienic bo w ovum kilka IUI niestety bez skutku wyniki meza obnizone wiec postanowil zrobic je w innej placowce w cmch i tam wyszly zupelnie inne wlasciwie w normie wiec juz sama nie wiem co myslec. Tutaj spotkal super biologa, z ktorym mozna porozmawiac i atmosfera zupelnie inna, wiec i ja postanowilam sie przeniesc narazie.niestety narazie jedna Iui tez bez efektu....leczylam sie u doktora M w ovum i w sumie juz nie bylo jakies opcji poza invitro wiadomo a ty jestes zadowolona z dr?ja juz sama nie wiem co myslec..

Moka jak tam samopoczucie ? jakies znaki ? ja przeczuwam niestety ze nic z tego ...ale wiem ze jeszcze troszke czasu ....

No jeszcze 8 dłłługich dni... Nie mam już siły czekać. Nawet się głupiego piwa nie napiję bo M mnie pilnuje że na wszelki wypadek lepiej nie....
Co do objawów to w takowe nie wierzę bo już kiedyś miałam wszystkie możliwe a zero ciąży. Nie miałam spadku chwilowego temperatury jak dziewczyny nie raz mają przy implementacji :( też jakoś nie wierzę że to się uda :(
Co do tego jak się czuje to na pewno inaczej niż zawsze po owu ale to pewnie reakcja organizmu na iui. Mam ciągle jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu raz kłuje, raz ciągnie, raz jakby skurcz. Bolą mnie też plecy na dole. Mam też dziwny śluz - taki biało - kremowo - perłowy (błyszczący). Ehhhh... Tyle jeszcze do testowania....

reklama
W sumie to moze jeszcze wroce do ovum narazie chcialam cos zmienic bo w ovum kilka IUI niestety bez skutku wyniki meza obnizone wiec postanowil zrobic je w innej placowce w cmch i tam wyszly zupelnie inne wlasciwie w normie wiec juz sama nie wiem co myslec. Tutaj spotkal super biologa, z ktorym mozna porozmawiac i atmosfera zupelnie inna, wiec i ja postanowilam sie przeniesc narazie.niestety narazie jedna Iui tez bez efektu....leczylam sie u doktora M w ovum i w sumie juz nie bylo jakies opcji poza invitro wiadomo a ty jestes zadowolona z dr?ja juz sama nie wiem co myslec..

To prawda biolog- bo u nich tylko ten ma podpisana umowę na zabiegi jest super. Bardzo się udziela i dużo pomaga. A lekarz... ciężko powiedzieć ja jestem zadowolona moja 3 iui się powiodła właśnie u niego ale niestety w 6 tyg poroniłam. On ma bardzo dużo pacjentek wiec jest taki mało kojarzący jeśli mu się nie przypomni historii. Nie mówi bardzo dużo podczas wizyt podaje same konkrety ale jest miły. Niestety jego wada jest notoryczne spóźnialstwo co np mojego męża strasznie denerwuje ale ja podchodzę do tego z takiej strony ze jeśli ma być skuteczny to musi mieć dużo pacjentek co wiąże się z brakiem czasu i pamięci [emoji16] i strasznie ciężko się jest do Noego umówić rezerwacja na wizyty to min z 2 tyg wyprzedzeniem bo inaczej może być lipa. Ja się nauczyłam rezerwować wizyty np na miesiąc w przód i jest Ok. W razie czego mam do niego nr tel i dzwonię to stara się mnie gdzieś wciskać albo idę do szpitala gdzie ma dyżur. Od mikrobiologa dostaliśmy info ze rak naprawdę w lbn jest 3 dobrych lekarzy od leczenia niepłodności [emoji6] nie mogę Cię namówić na wybranie mojego lekarza ale ja tez dostałam na niego namiar od znajomej.

Do góry