reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To fajnie ze nie bede sama:)... racja nie wszystkie opcję są wykorzystane Ale oby sie na inseminacji skończyło:):):):):):.... też gleboko wierze ze się uda.... pięknie dziś na dworze . Na balkonie unas tak słoneczko świeciło aż miło się siedziało.. ...

zylwia i inne staraczki....nie było mnie kilka dni nie miałam czasu za dużo stresu w pracy.....
gratuluje ośka:) szczęśliwych 9 miesiecy
no a u mnie sama niewiem
okresu miałam dostac
ale go niema poki co myslalam ze w nocy dostałam a tu nic
no jak nie przyjdzie jutro to chyba polece testować
w tym miesiącu jak wiecie nie było iui więc probowalismy sami
ok kilku dni bóle mam jak na ewidentną małpe a tu jej niema
kurcze poczekam jeszcze troche jak ma cos być to bedzie jak nie to trudno pewnie popłynie i wtedy bedziemy dalej próbować az do skutku

Cikulinka trzymam kciuki✊✊✊ mam nadzieje ,ze zaczyna sie w Tobie zycie <3

Ja leze sobie w domu i odpoczywam dzis :) mam nadzieje ,ze u mnie tez tam sie zagniezdza najpiekniejszy cud <3 :) wszystko sie okaze szybciutko :)))

Jak bierzecie luteine ? Ja pod jezyk 2x1 przez 10dni

zylwia i inne staraczki....nie było mnie kilka dni nie miałam czasu za dużo stresu w pracy.....
gratuluje ośka:) szczęśliwych 9 miesiecy
no a u mnie sama niewiem
okresu miałam dostac
ale go niema poki co myslalam ze w nocy dostałam a tu nic
no jak nie przyjdzie jutro to chyba polece testować
w tym miesiącu jak wiecie nie było iui więc probowalismy sami
ok kilku dni bóle mam jak na ewidentną małpe a tu jej niema
kurcze poczekam jeszcze troche jak ma cos być to bedzie jak nie to trudno pewnie popłynie i wtedy bedziemy dalej próbować az do skutku
Trzymam mocno kciuki [emoji16]

Cikulinka trzymam kciuki✊✊✊ mam nadzieje ,ze zaczyna sie w Tobie zycie <3

Ja leze sobie w domu i odpoczywam dzis :) mam nadzieje ,ze u mnie tez tam sie zagniezdza najpiekniejszy cud <3 :) wszystko sie okaze szybciutko :)))

Jak bierzecie luteine ? Ja pod jezyk 2x1 przez 10dni
starasznie bym tego chciał:)..i dla siebie i ciebie i innych.....no ja brałam luteine tak jak ty

reklama
ded341e69d17132793b58bbe8fa9835b.jpg
. Dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki. Nie udzielam się zbyt często bo odpoczywamy od starań i od forum ale np gotuje. Wysyłam Wam nasza dzisiejsza kolacje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry