reklama
panierkaa90
Fanka BB :)
Ja mam 2×1 tabletce dopochwowo właśnie do poniedziałku 3 kwietnia, wtedy lekarz kazał zrobić test.Ja mam brac luteine pod jezyk do piatku.. Zobacze jak sie bede czula bo jak typowo na @ to sobie daruje a jak nie to testuje![]()
panierkaa90
Dziewczyny mam do was jedno pytanie, pierwsza IUI miałam na naturalnym cyklu teraz na stymulowanym stąd nie mam takiego doświadczenia w temacie jak wy [emoji4] do rzeczy... w poniedziałek ok godz 23 miałam półtora zastrzyku ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka, w środę po godz 12 lekarz stwierdził że pecherzyk jest na peknieciu i można wykonać iui... kochane czy pecherzyk po tych zastrzykach napewno pękł w przeciągu paru godzin po iui ???
Mam cykle 28 dniowe, iui była w 12 dniu cyklu.. dlatego zastanawiam się czy napewno owulacja była w dniu iui, czy jednak może się zdążyć ze mimo zazycia ovitrelle wystąpiła normalnie w 14 dniu ?
Mam cykle 28 dniowe, iui była w 12 dniu cyklu.. dlatego zastanawiam się czy napewno owulacja była w dniu iui, czy jednak może się zdążyć ze mimo zazycia ovitrelle wystąpiła normalnie w 14 dniu ?
natalix0
Ja tydzień po iui miałam ogromny ból pleców i cały dzień mnie mdliło -myślałam,ze to zagnieżdżenie....a jak okres się spóźniła 3 dni,to byłam pewna,ze jestem w ciąży....i niestety nie byłam Ale podobno tydzień po jest zagnieżdżenie... Trzymam mocno kciuki!!!Ile dni dochodzi do zagniezdzenia ? Boze tak chce zeby sie udaloja bede testowala w nastepna niedziele ...co myslicie ?
natalix0
A którego masz iui?Ja 3 lub 4Jolancik zylwia tak bradzo bym chciała żeby Wam sie udało.. .. Wy będziecie testować a ja będę podchodzić do iui.....
natalix0
Ja inseminację miałam po 22h od zastrzyku i uważam,ze za wcześnie,bo na następny dzień czułam,że pęcherzyk dopiero pęka... Ale u Ciebie sądzę,że jest okej.... (po 36h), miałaś?Dziewczyny mam do was jedno pytanie, pierwsza IUI miałam na naturalnym cyklu teraz na stymulowanym stąd nie mam takiego doświadczenia w temacie jak wy [emoji4] do rzeczy... w poniedziałek ok godz 23 miałam półtora zastrzyku ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka, w środę po godz 12 lekarz stwierdził że pecherzyk jest na peknieciu i można wykonać iui... kochane czy pecherzyk po tych zastrzykach napewno pękł w przeciągu paru godzin po iui ???
reklama
panierkaa90
Po ok 38 h.Ja inseminację miałam po 22h od zastrzyku i uważam,ze za wcześnie,bo na następny dzień czułam,że pęcherzyk dopiero pęka... Ale u Ciebie sądzę,że jest okej.... (po 36h), miałaś?
Podziel się: