reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cikulinka wiem doskonale jak się czujesz ja w ciągu 4 miesięcy ... szwagierka bratowa i chyba z 4 dobrE koleżanki ...... A my ciągle nic.. ja jutro okres dostanę też czuje ja ze idzie.. chociaż miałam nadZieję że się uda naturalnie...... ZawsZe mam nadzieję do samego końca.. .. Ale od dwóch lat nic.... oby inseminacja się powiodła.....
To wlasnie jest "najgorsze" z jednej strony sje czlowiek cieszy ale a z drugiej przykro w sercu. Ja musze znowu niestety teraz czekac 1,5 miesiaca do 1szej inseminacji. A czas leci....

Witam :). Jestem po wizycie, Ginekoloszka widzac wyniki badan moich i meza stwierdzila ze wszystko jest w porzadku , takze nieznana jest jeszcze przyczyna nieplodnosci jak narazie stwierdzila niepldnosc idiopatyczna , sprawdzala pecherzyki , jeden w lewym jajniku 22 mm, jutro mamy miec przytulanko , a w poniedzialek do kontroli czy pecherzyk sam peka. Szukamy dalej przyczyny braku , zlecila laparoskopie i histeroskopie ale to dopiero na sierpien , do tego czasu mamy starac sie "naturalnie " ewentualnie lui . Czy ktoras z was leczyla sie w Klinice Angelius Provita
?

No u mnie tez oczywiscie ktos co chwile w ciazy ;)) no ale coz takie zycie ...i na nas przyjdzie pora !!;) ogolnie lepiej jakos sie czuje po drugiej IUI.... Tak bardzo wierze ze teraz moj czas ! Tylko wiecie co ..tak sie zastanawiam czy testowac czy czekac sobie do @ ... Bo wczesniej sobie powiedzialam ze czekam do @ przyjdxir to przyjdzie a jak nie to jeszcze lepiej ;)))

Aduunia przykro mi :( ale dalej 3 mam kciuki :*

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

24 - Jaka - wizyta kontrolna
27 - Oska305 – beta hcg
29 - Bubu19821 - monitoring cyklu
31 - jasani - wizyta u lekarza

KWIECIEŃ

01 - natalix0 - monitoring cyklu
03 – panierkaa90 - testowanie
04 – froncia – wizyta u lekarza

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???

Ostatnia edycja:
No i dziewczyny pierwsze ivf u mnie sie nie powidło. Kolejna porazka po 4 iui. Ale co tam glowa do gory i do przodu. W przyszlym cyklu crio transfer i wracam po nasze 2 mrozaczki [emoji173][emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, że pierwsze podejście nieudane :( ale fajnie że masz mrozaczki i możesz je wykorzystać :) Będę trzymać kciuki &&&

To wlasnie jest "najgorsze" z jednej strony sje czlowiek cieszy ale a z drugiej przykro w sercu. Ja musze znowu niestety teraz czekac 1,5 miesiaca do 1szej inseminacji. A czas leci....
Na ostatniej wizycie lekarz powiedział, że przy pierwszym razie sa największe szanse, więc bądź pozytywnie nastawiona

No u mnie tez oczywiscie ktos co chwile w ciazy ;)) no ale coz takie zycie ...i na nas przyjdzie pora !!;) ogolnie lepiej jakos sie czuje po drugiej IUI.... Tak bardzo wierze ze teraz moj czas ! Tylko wiecie co ..tak sie zastanawiam czy testowac czy czekac sobie do @ ... Bo wczesniej sobie powiedzialam ze czekam do @ przyjdxir to przyjdzie a jak nie to jeszcze lepiej ;)))

Aduunia przykro mi :( ale dalej 3 mam kciuki :*
A ile dni po IUI jesteś?

reklama
Do góry