reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tyle ze lekarze przychodza jak chca do tego te ich humory ale ja mam fajna ginke pracuje w tym samym szpitalu wiec usg mam super a ide tam do poradni leczenia nieplodnosci po recepty na leki znizki maja i pieczatka lekarza z terminem iui i potem zabieg iui i tyle

No wczoraj jeszcze nie za bardzo i jeszcze caly dzien w pracy ale na pewno lepiej niz za pierwszym razem ;) licze tylko na pozytywne wyniki u mnie ;) a co tam u Ciebie ? Jak sytuacja z M ? A kiedy masz dostac @ ? W piatek ??? Ja mam nadzieje ze jednal nie przyjdzie !! :)
napewno u ciebie ma być beta wielka :) bo zbliżają się świetnie wielkiej nocy u mnie no cóż chyba mapa się zbliża tak czuję po swoim ciele ale nadal nie chce żeby przyszla z m jako tako małpe chyba powinnam dostać w piątek no a tak to ogólnie słabo sie czuje psychicznie w poniedziałek urodziła mi się siostrzenica kolejna w ciągu 5 miesięcy wiec jak się tu czuć?

Ostatnia edycja:
Ja juz po dzisiejszej iui. Pecherzyk był "na peknieciu" jak to lekarz powiedział. Dostałam luteine 2×1, oraz acard... testować mam w poniedziałek 3 kwietnia.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

22 - adunnnia90 – beta hcg
22 - anett96 – monitoring cyklu
22 - panierkaa90 - IUI

24 - Jaka - wizyta kontrolna
27 - Oska305 – beta hcg
29 - Bubu19821 - monitoring cyklu
31 - jasani - wizyta u lekarza

KWIECIEŃ

01 - natalix0 - monitoring cyklu
09 – froncia – wizyta u lekarza

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Proszę o dopisanie mnie na testowanie 3 kwietnia [emoji2]

Cikulinka wiem doskonale jak się czujesz ja w ciągu 4 miesięcy ... szwagierka bratowa i chyba z 4 dobrE koleżanki ...... A my ciągle nic.. ja jutro okres dostanę też czuje ja ze idzie.. chociaż miałam nadZieję że się uda naturalnie...... ZawsZe mam nadzieję do samego końca.. .. Ale od dwóch lat nic.... oby inseminacja się powiodła.....

No i dziewczyny pierwsze ivf u mnie sie nie powidło. Kolejna porazka po 4 iui. Ale co tam glowa do gory i do przodu. W przyszlym cyklu crio transfer i wracam po nasze 2 mrozaczki [emoji173][emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i dziewczyny pierwsze ivf u mnie sie nie powidło. Kolejna porazka po 4 iui. Ale co tam glowa do gory i do przodu. W przyszlym cyklu crio transfer i wracam po nasze 2 mrozaczki [emoji173][emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh... A właśnie tez weszlam i po całym dniu przeglądałam forum szukając jakiejś wiadomości od ciebie... kochana strasznie mi przykro...[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] ale dobrze ze się nie załamujesz i idziesz do przodu.

Do góry